Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
diablofanIV +153

#stoicyzm #rozwojosobisty
Pisałeś że całe życie zajmujesz się polityką, ale po tym co napisałeś jestem pewien że nie jest to prawda.
@czykoniemnieslysza: Pokaż dowody.
Nie wiem typie możesz se wybrać dowolne wybory to ci powiem co zmieniały.
Masz ostatnie 8 lat rządów pisu który zmieniał ustrój kraju na tzw. "demokrację nieliberalną" - chyba rozumiesz że zmiana ustroju wpływa na życie obywateli?
Ty mnie trolujesz.
Ktoś ten system obecny po coś stworzył, żeby tę energię od nas pobierać i wykorzystywać.
Są oczywiśnie sprawy/rzeczy, które nam dużo procesów ułatwiają.
Ale przez to, że coraz więcej rzeczy jest ułatwione, jest coraz więcej czasu pustego do wypełnienia pierdołami, a te pierdoły kradną energię, bo nic pożytecznego z nich nie wynika.