Wpis z mikrobloga

oskarek z dobra genetyka pochodzi na silke kilka tygodni i wyglada jak Grecki Bóg. Tymczasem chuop drobnokostny moglby nie wiadomo ile dzwigac i bic sterydow w siebie a i tak bedzie wygladal jak gowno albo co najwyzej przecietnie.... #przegryw
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kogutpiejeiglupieje: ale bzdury.
Im człowiek starszy tym trudniej się chudnie itd. Między np 28 lat a 35 lat jest kosmos jeżeli chodzi o to ile trzeba włożyć pracy aby uzyskać ten sam efekt..
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer: w tym jest problem ze #!$%@? wrzucającymi to gówno gdzie zestawia się brzydkiego wyćwiczonego gościa z modelem 0.01% wyglądu na świecie, że to niczemu nie służy. Ja nie winię bardzo zoomerów bo przy globalnym sexual market place, w dobie tik toka i instagrama to naprawdę ciężko nie być zdołowanym. To nawet widac po tym jaką sylwetkę miały największe gwiazdy hollywood kilka dekad temu a jak dopakowani są teraz. Nierealistyczne
  • Odpowiedz
@dr_papieros: Ale to są fakty, szerokie barki, kształt mięśni itd to nie jest coś co możesz magicznie wyćwiczyć
Jestem tego żywym przykładem, gdyby nie to, że mam szerokie bary to dawno bym tym #!$%@?
Nawet jak byłem ulany to i tak było widać szerokie barki itd
@PfefferWerfer Najśmieszniejsze jest to, że ten gość po prawej sylwetkowo wcale nie wygląda jakoś tragicznie
Po prostu ma mordę 2/10
Znam ludzi o
  • Odpowiedz