Wpis z mikrobloga

#leagueoflegends ten nowy system do skrzynek to jest jakaś parodia xD

Czytałem na reddicie, że ludzie mają ból dupy bo dopiero dostają po pierwszej zwykłej skrzynce w tym splicie grając codziennie (ale tylko np, ARAM - no spoko), więc postanowiłem przed końcem splitu zobaczyć jak ten system działa na własnym koncie.

Za 12 milestonów macie masterwork skrzynkę - no spoko. Każdy milestone to jest minimum 5 rozegranych gier jednym z 12 championów które akurat się wylosują na początku splitu (xD) i wbijanie tam jakiś #!$%@? ocen typu 4xC- + 1B- etc. albo w dalszych milestonach 3xS- na wybranym championie gdzie już pierwsze 3 milestony są zaliczone. No spoko, ale za 24 milestony jest dodatkowe 750 blue essence a za 40 - 1250 blue essence?

To jest chyba najgorzej przemyślany system nagród jaki w życiu widziałem, nawet ten masterwork chest to przecież w 99% przypadków 1 zwykły skin shard.
Xinnoth - #leagueoflegends ten nowy system do skrzynek to jest jakaś parodia xD

Czyt...

źródło: Zrzut ekranu 2024-08-02 165322

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xinnoth a mi sie podoba ten system, dopracuja kilka rzeczy w nastepnym sezonie i bedzie git. jak ktos gra tylko aramy to rzeczywiscie moze #!$%@? ale ja nie gram wiec elo
  • Odpowiedz
  • 0
@yuck: jak poprawią nagrody i zrobią jakiś system "rerollowania" postaci na Split to w sumie czemu nie - same założenia nie są jakieś tragiczne
  • Odpowiedz
@Xinnoth te postacie zaliczaja sie tylko do milestones chyba bo skrzynki mozesz zdobywac na wszystkich, a nagrod wczesniej nie bylo wcale wiec nawet jak dali tylko tego masterwork chesta to i tak jest na plus
  • Odpowiedz