Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Sobaka: nie żeby coś, ale ty chyba kochasz tego ciepłego Filipa, Filip to, Filip tamto, a to przecież zwykły nygus, marzący o ch#j wie czym, niech się obudzi ze swojego kolorowego snu i do roboty, świat nie jest kolorowy
  • Odpowiedz
@Koner1391: tak przyjaźnie się z Filipem.
Tak jestem liberałem dlatego mi nie przeszkadza to co on robi że swoim życiem o ile nie krzywdzi osób trzecich i jest szczęśliwy jego sprawa to co on ze sobą robi. Relacjonuje tylko To co się u niego dzieje.
Czy jest nygusem? Czas pokaże. Jak wspomniałem nie uczestniczę w pomocy powrotu do UK Filipa. Tutaj wspiera go dalsza rodzina.
  • Odpowiedz
@Koner1391: Co nie znaczy, że należy skreślić człowieka! Zwłaszcza takiego, który nikomu nic nie zrobił! W jego wieku są też ludzie, którzy chleją, kradną, nie płacą alimentów.. Po prostu obserwujmy!
  • Odpowiedz
@Koner1391

@Towarzysz_Sobaka: ludzie w jego wieku stawiają domy, zakładają rodziny, a on się użala nad sobą, z jego podejściem daleko nie zajedzie

No tak dlatego ceny nieruchomości w górę i demografia w dół. Przeciętny 20 latek ma dom, rodzinę. Nawet na wykopie poczytaj trochę o demografii i młodych ludziach.
  • Odpowiedz
@xxxmen:
Będzie walony w dupsztala,aż mu wyjdzie flak.To chore takich ludzi trzeba leczyć w psychiatryku.
Rodzice popaprańcy nie wychowali dziecka na katolika Polaka tylko na jakiegoś przebierańca XD
  • Odpowiedz
@Moczymorda77: nie wiem czy mnie trolujesz czy nie. Ale z 15lat temu miałem klientkę która miała synocórkę, znaczy córkę która się przerobiła na syna. Tragedia dla rodziny ogromna bo to inne czasy niż teraz. O dziwo mimo że mówią że wieś jest nietolerancyjna to nikt ich palcami nie wskazywał. Chociaż babka mocno to przezyła bo za jakiś czas zmarła na serce. Ale patrząc na dzisiejsze czasy gdzie co drugi poczatkujący
  • Odpowiedz