Aktywne Wpisy

Rembrant +679
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
źródło: temp_file84503118846783691
Pobierz
P0PEYE +20
źródło: lmao-laughing
Pobierz

No i spadł z rowerka.
@Moderacja: Czy wy naprawdę jesteście tacy głupi czy tylko udajecie ten nieogar? Rozumiecie takie pojęcie jak wyjątek dziennikarski? Autor go właśnie zastosował i miał pelne prawo, bowiem policjant łamał prawo. Żadne naruszenie dóbr osobistych nie miało miejsca, a jeśli to sam policjant was postraszył, to argumentacja jest po stronie obywatela w tym przypadku. Policjant stoi na przegranej pozycji, a wy właśnie daliście się zastraszyć. Banda ciot. Nagłaśnianie takich funkcjonariuszy działa na korzyść społeczeństwa, nie zamazywanie ich wizerunku w tym wypadku nastąpiło po to, byś Ty debilu - jak spotkasz tego PANA WŁADZE - wiedział z kim masz do czynienia. Łamanie prawa przez stróżów tegoż daje mandat do upublicznienia ich parszywej mordy jako przestrogi dla innych, chociażby.
Mam nadzieję że kiedy jakiś nieprofesjonalny policjant będzie łamał wasze prawa, znajdą się jakieś nadgorliwe tępaki podobne do was teraz, które nie pozwolą wam adekwatnie zareagować i będą zamiatać wszystko pod dywan, tak jak wy teraz. Tego wam życzę, barany.
Drugi raz dzisiaj już mnie wku*wiliście swoją głupotą.
https://hfhr.pl/ru/novosti/-zlozyla-w-tej-sprawie-zawiadomienie-do-prokuratury-po-prawie-pieciu-miesiacach-prokuratura
Ten materiał właśnie był takim wkładem do publicznej debaty o profesjonalizmie spotkanych funkcjonariuszy. Przez takich ludzi jak wy
#takaprawda