Aktywne Wpisy
mackbig +524
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
zonobijca +287
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
Jak się przymierzacie do testowania Maksow w przysiadach to jak przedostatnie obciążenie wyglada? Jak chce spróbować 105 to np 95 przed? Czy co 5kg że np rozgrzewka 50 70 80 90 95 100 105
Ale to już sporo razy się robi z tego i co jak się zmęczę przed maksem że go w końcu nie zrobię hmm
Czy lepiej 50 80 95 100 105
100 ostatnio dało radę to teraz 105
Normalnie robię w seriach po 5 albo 4 np 80kg czy coś takiego
To jest potrzebne trójboistom którzy muszą sobie zaplanować lifty na zawody. W amatorskim treningu jedyne co z tego masz to znaczne ryzyko kontuzji jak coś pójdzie nie tak, a progresję siłową na luzie możesz monitorować 5RM.
Nie mniej gdybyś się uparł że lubisz niepotrzebnie stawiać swoje zdrowie na szali ja osobiście bym zrobił to tak:
10x20
Zrobiłem 5 takich na 2/3 xd
Normalnie ani jednego bym nie dał rady.
95 na luzie.
Można pewnie inaczej kwestia dawania sygnału mięśniom jakiejś stymulacji
Jak Twoja szkola jest lepsza to spoko ja normalnie robię z seriami a nie na maksa
3x 40% planowanego maxa
3x 60% planowanego maxa
2x 80% planowanego maxa
2x ostatni max
1x
No i masz rację kolega wyżej trochę przemęczy mięśnie zanim dojdzie do testowania maksow.