Aktywne Wpisy

katienca +29
W------i mnie dzisiaj z wolontariatu ratującego zwierzęta, bo śmiałam zgłosić szanownemu zarządowi po ponad roku męki z koordynatorka fakt, że jest niekompetentna. Podałam im mnóstwo przykładów - pisząc im, że próbowalismy z nią wielokrotnie gadać jako wolontariusze, że odwalam za nią robotę, że nie dotrzymuje obietnic, kłamie i do tego popija częściej niż ustawa przewiduje i nawet raz przyszła ogarniac uratowane zwierzęta n------a jak szpadel. Jakież było moje zdziwienie kiedy na spotkaniu

annlupin +23
drugi dzień ustawiania kąkutera zakończony poustawiane wszystko oprócz kolorków klawiatury wgl dobrze że mie łindołs tego asystenta dał teraz bo ta 11 upośledzona jest a co uwas

Co polecacie? Zastanawiam się nad Audio-Technica m40x oraz AD500x. Z Beyerów to 770pro i 990 pro.
#sluchawki #audiotechnica #beyerdynamic
@OttoFlick: Nie wiem, czy ifi uno da radę. Poza tym, potrzebuję jeszcze słuchawek zamkniętych.
Raczej będzie za słaby.
Jak nie wiesz co wybrać to weź Beyery, nie są popularne bez powodu. Ze słuchawek zamkniętych poza dt770 możesz jeszcze rozważyć AKG K361.
@OttoFlick: Też tak twierdzę, choć na stronie ifi pokazuje, że wszystko powinno być ok. Wygląda na to, że bez Fiio K7 się nie obejdzie.
źródło: gihi
Pobierz@justlikethat: Słyszałem, że mają problemy z basem.