Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +151
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1553
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Przypominam że mamy 2024 i typ niedługo ma 26 lat, a nie nadal 18.
Już od paru lat powinien być na topie żeby móc go porównywać do takiego Ronaldo. Teraz raczej patrzy się czy utrzyma poziom Lewandowskiego w tym wieku. Ludzie zasnęli i nadal go zestawiają z Messim jakby był młodym talentem na pierwszych misztrzostwach a nie typem co ma bliżej 30 niż 20.
#mecz
Poza tym, Messiemu i Ronaldo też nie wychodziły duże turnieje, nawet jak mieli swój prime. Trochę chłodnej głowy i pojęcia o tym sporcie zamiast
Z takimi kryteriami to będziesz miał parudziesięciu takich Mbappe i o tym mówię.
Miało być zastępstwo Ronaldo i messeigo. Jest po prostu kolejny bardzo dobry gracz top 5 w wybranych latach i tyle. A niektórzy nadal liczą że typ wrzuci magiczny wyższy bieg w wieku 26 lat i będzie kolejna legenda.
Z tego cisnę a nie że jest jakiś beznadziejny. Jest bardzo dobry.