Aktywne Wpisy
biauekWladcaJajek +176
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane
Lubię sobie patrzeć jak ludzie są odklejeni z cenami i zdarza mi się czasem przeglądać ogłoszenia mieszkań na wynajem na grupach na Facebooku z różnych miast. Wczoraj znalazłem ogłoszenie z Warszawy. Właściciel wprost napisał, że mieszkanie jest po Babci (pisał o niej zawsze z dużej) i jest w stanie oryginalnym, wystrój czysty PRL, mogący robić za wystawę muzealną tak dobrze jest zachowany klimat. Właściciel postanowił zostać rentierem rekinem biznesu na mieszkaniu, które
Nie chce czekać na Pixel 9, a Fold 2 będzie poza moimi zakresami cen.
Jak jest z gwarancja na Pixele przy zakupie np z olx ? Na co zwrócić uwagę ?
#android #smartfon #telefon #pixel #google
@FalcoToJa: Żadna. Skoro już jest w oficjalnej dystrybucji to weź z normalnego sklepu z x komu czy skądś...
@FalcoToJa: Jakie ceny znalazłeś na olx i w jakim sklepie jakie ceny znalazłeś?
Poważnie? Chcesz tak ryzykować? Ja bym wolał dołożyć 10% i mieć ze sklepu (Media Expert).
@FalcoToJa: Ale 2600, a 2900 z innych sklepów już tak. Dlaczego, któryś raz mnie nie wołasz?
@FalcoToJa: Kupuj śmiało na OLX o ile jest to europejska dystrybucja bo masz dzięki temu gwarancję po numerze seryjnym lub IMEI. Sam używam Folda od roku i miesiąc temu reklamowałem go bez problemu. Nie robią problemów z uszkodzeniami wewnętrznego ekranu, mimo że z mojej winy w tym przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°