Z jednej strony czyta się tu na wyczopie o tym jaki to wyczop nie jest potężny bo ugrali 15 kawałków żurawiny w czekoladzie zamiast 3 XDDD wpiszcie se to do cv i w ogóle każdy się boi wyczopu a willia karpatka którą wyczop miał zamknać ale działa jak gdyby nigdy nic to już najbardziej XDD Że siedzą tu intelektualne gigachady itd.
Z drugiej jakiś kuraczen ich baituje że jest koreańczykiem co sie nauczył p0lskiego a te gupki to łykajom i bait ma ponad tysiąc plusów XD
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: zawsze jak widzę zarzutke i patrze komentarze to się dziwię jak można być tak głupim by to łykać nwm jak jest z jakimś zdjęciem to wystarczy przybliżyć i odrazu widać że jest niska rozdzielczość xddd
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: To że wypok to elita intelektualna to od razu wiedziałem że to kłamstwo jak pierwszy raz wszedłem na główną Ale niech sobie żyją w swojej bańce xd
@RybikSolny: Wszyscy należymy do grona wykopków, ale borda i zielonki to te najgorsze typy. A zielonki z różowym paskiem to dopiero. Możesz napisać 1000 wpisów w formie męskiej, napiszesz jeden bezpłciowy i zaraz zleci się chmara spermiarzy. Po co ustawiłeś w ogóle ten pasek, jak nie po to, by baitować chłopów?
Z drugiej jakiś kuraczen ich baituje że jest koreańczykiem co sie nauczył p0lskiego a te gupki to łykajom i bait ma ponad tysiąc plusów XD
No nie moge z tego XD
#przegryw #takaprawda #bekazwykopkow #ciekawostki
nwm jak jest z jakimś zdjęciem to wystarczy przybliżyć i odrazu widać że jest niska rozdzielczość xddd
Ale niech sobie żyją w swojej bańce xd
Możesz napisać 1000 wpisów w formie męskiej, napiszesz jeden bezpłciowy i zaraz zleci się chmara spermiarzy. Po co ustawiłeś w ogóle ten pasek, jak nie po to, by baitować chłopów?
A i edit: pasował mi też do profilowego xDD