Ja w to po prostu nie wierzę. Jak można było od strony UI to tak s-------ć no błagam @m__b @a__s
Dodawanie obrazów. Jeśli mam otwartą edycje tekstu na microblogu, starczy dać "CTRL+V" aby ze schowka windowsa wrzucić obrazek do wiadomości jako "image.png". Zgadnijcie co się stanie jak przy edycji wpisu kliknę ikonę od dodawania obrazów i spróbuje zrobić to samo na formularzu wysyłania obrazka...
@grubson234567: mnie zaś drażni gdy podczas próby udostępnienia wykopowego obrazka przez Messenger dostaję błąd, bo plik to webp i po prostu się nie da
Dodawanie obrazów. Jeśli mam otwartą edycje tekstu na microblogu, starczy dać "CTRL+V" aby ze schowka windowsa wrzucić obrazek do wiadomości jako "image.png". Zgadnijcie co się stanie jak przy edycji wpisu kliknę ikonę od dodawania obrazów i spróbuje zrobić to samo na formularzu wysyłania obrazka...
#wykop #programiscizarogale #ciekawostki #heheszki #programowanie #userinterface #userexperience
@grubson234567: o k---a, to działa, tyle lat na wykopie a dopiero się o tym dowiaduję, co za wygoda