Wpis z mikrobloga

Chciałem tylko napisać że siadło (ja siadłem hehe) 100kg dziś pierwszy raz, atakowałem 80 ale poszło lekko na 5x. To potem 97 bo nie miałem więcej już nic do dołożenia poszło 4x.
To grzech nie spróbować ogarnąłem na szybko 3kg żeby jeszcze być rozgrzanym i pykło 1 w miarę lekko, ale 2 to już musiałem powalczyć chwilę i ledwo się udało xd
Mamy to panowie i państwo!
#silownia #mirkokoksy
Ogólnie do tej pory najwięcej to było 72 co próbowałem i chciałem stopniowo zwiększać ale jak tak lekko to sami rozumiecie.
Martenzyt_waleczny - Chciałem tylko napisać że siadło (ja siadłem hehe) 100kg dziś pi...

źródło: SmartSelect_20240618_162028_Free Adblocker Browser

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@Martenzyt_waleczny: ja zaczynalem z wagi 72kg, i pamietam, ze jakakolwiek forma wyciskania byla dla mnie bardzo ciezka, nim ogarnalem dobrze technike tych cwiczen to minelo troche czasu, zaczynalem od pustej sztangi, aktualnie 88kg po redukcji i lata sobie 110x5x3 ( ͡° ͜ʖ ͡°) trzymam kciuki
  • Odpowiedz
@Martenzyt_waleczny brzuch jest konieczny do utrzymania stabilności, „sztywności” podczas fazy koncentrycznej jak i całego procesu wyciskania xd Leg Drive to wzmacnia, i dzięki niemu nadasz większą siłę pędu całemu ciału
  • Odpowiedz