Wpis z mikrobloga

Tak
Niech siedzą w domu i płaczą od dwoch lat
Wcale nie jest tak ze dzieki temu euro i ogólnie sportowi moga przypomniec o sobie swiatu i przekazać wiadomość
  • Odpowiedz
@Infiniti46: no tak. Co w zwiazku z tym? Panstwo podczas wojny nadal dziala, szczegolnie ze kontroluje znaczna czesc swojego terytorium.
Ludzie imprezuja, ogladaja badz sami wystpeuja w wydarzeniach sportowych. #!$%@? sie, maja dzieci, buduja domy etc.
  • Odpowiedz
@Infiniti46: nie interesuj się za bardzo historią, bo się jeszcze dowiesz że w trakcie 2 wojny światowej w Polsce ludzie prowadzili normalne życie pomimo wojny/okupacji
  • Odpowiedz
  • 0
@KolegaCzlowieka: nie ma żadnej wojny wiec się nie kompromituj, jest zawodowa armia i służby na które płace w swoim kraju podatki. Mobilizacji nie ma tak jak u naszych sąsiadów, to ich ojczyzna potrzebuje pomocy, nie płacą tam podatków, nie walczą, nie pomagają na froncie wiec po co machać flagą nad piwskiem? to patriotyzm? xD
  • Odpowiedz
  • 0
@KolegaCzlowieka: ale czy ja tu o czymś decyduję? pozwoliłem sobie skomentować co o tym myślę, tym masz inne zdanie i cie z nim zostawiam ;) Niech sobie zatem pomogą sami jeśli nawet tego nie robią sami oni :D
  • Odpowiedz
@Aster1981 nieee nooo jak - masz 24 na dobe tkwic w marazmie i #!$%@? ruskich albo płakać nad losem narodu, bo inaczej Pan Wykopek powie że #!$%@? a nie wojna, a niektórzy jeszcze odważnie powiedzą, że dobrze ze zostali zaatakowani xd
  • Odpowiedz
@Gaboleusz nie, za to masz błagać innych żeby Ci ratowali ojczyznę i zrzutki robili na necie jak nie dadzą zlotkowi albo eurasa to tupnąć nogą a w międzyczasie piwko pić na zachodzie :D
  • Odpowiedz