Aktywne Wpisy
encart30 +165
To uczucie gdy wchodzisz rano do osiedlowego spożywczaka i spotykasz w kolejce 4 facetów (30-55lat) i jedynie ty przyszedłeś kupić bułki.( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa piwa, 'coś do pączka', 3 piwa i 100ml smakowej , 100ml i energetyk. I nie była to jedna brygada, która zapakowała się razem
#alkoholizm
#alkoholizm

PtactwaWiele +302
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

#gotujzwykopem
źródło: 1000022011
Pobierzźródło: ece58d41c8db5e99838b6995af8553f6faee8688f0d39864844fa894705dc5ea
Pobierz@GhostofChristmasPast: w sosie gotowal się chyba ponad godzinę, bo nie lubię jak od kosci mięso nie odchodzi. Najpierw obsmażony był.
Składniki: mięso, cebula, czosnek, pieczarki, 2 pomidory, koncentrat pomidorowy, kieliszek wina (miałem akurat czerwone wytrawne, może być białe) i przyprawy wedle uznania (u mnie sól, pieprz,