Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji #polska
Czy dobrze rozumiem, że w myśl narracji mam uznać, że rząd Tuska powinien poddać się do dymisji bo wyszła sprawa aresztowania dwóch żołnierzy i nagle PiS, który defraudował nie tysiące, nie miliony, a miliardy powinien wrócic bo inaczej nazwiecie mnie uśmichniętym? Chciałbym się uśmiechać ale patrząc po tym, że ww. narracja naprawdę jest skuteczna (pozdrowienia dla presstytutek w postaci Stanowskiego, Mazurka, Interii które strasznie są oburzone tą GIGANTYCZNĄ aferą na granicy) ten uśmiech co chwilę znika bo wiem, że jesteśmy w długim terminie zgubieni i znowu rozgrzeją nas ośmiorniczki...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 143
@mirage50 i bardzo dobrze. To nie tvrepubika i tvpis wbrew temu co Mariuszki sądzą.to są te detale które świadczą, że do kraju wróciła normalnośc ale zakładam, że nie na długo
  • Odpowiedz
to są te detale które świadczą, że do kraju wróciła normalnośc

@zajencow: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ciekawe ze trzeba o nich przypominac bo nikt nie zauwazył normalnosci. Telewizja przejeta przez kolejną dyktaturę promującą idiotyzmy za milardy podatnika, stołki poobsadzane dziadami z KO/PO, socjal rozdawnictwo liczone w miliardach nadal ma sie swietnie, obietnice powsadzane między pośladki a jedyna wartosc dla głupiego uśmiechniętego leminga to teatr jazdy z pisem bo wsadzili jakiegoś kołka za kraty
banicjant997 - >to są te detale które świadczą, że do kraju wróciła normalnośc

@zaje...

źródło: e9788785702b2fbb68b433934f9b106c0b1bea1d3acc326bd2cfd3f345ff4137

Pobierz
  • Odpowiedz
@zajencow: rząd Tuska powinien sie podac do dymisji, bo pisowski prokurator chce ukarać 3 żołnierzy strazy granicznej, czego nie rozumiesz lewaku
  • Odpowiedz
  • 3
@stan-tookie-1 nie chodzi o to kto nagłośnił bo nie jest to problemem i bdb że takie sprawy wychodzą. Dziwnym jest zafiksowanie na tym temacie w kontekście ciszy jaka była w przypadku "drobnych" aferek pisu.
  • Odpowiedz
  • 5
@banicjant997 więcej xDDDDDD proponuję. A rękawicy nie podejmę bo szkoda czasu na osoby, które nie dostrzegają pewnych "drobnych" róznic pomiędzy po i pis i walą tylko pustymi hasłami o rozdawnictwie, nepotyzmie itp. Jak wyjdzie, ze po kradnie jak pis to wroc i dawaj znac a bede pierwszy ktory bedzie w nich jawnie wbijał
  • Odpowiedz
które nie dostrzegają pewnych "drobnych"

@zajencow: No beka z sekciarzy kolorujących rzeczywistosc. Za pisu albo komuny tez pewnie znalazłoby sie drobne detale stojące za nimi a po drugie.... no kuszwa mać, porównywanie ze ktos kradnie i jest ok bo poprzednicy kradli więcej to już swiadczy o jakosci wyborcy xDDD
  • Odpowiedz
@zajencow czy ja wiem, za czasów PiSu co prawda w drugą stronę szła krytyka ale też politycy jeździli na granicę robić szum, nawet film propagandowy powstał na ten temat. Tak się złożyło że wektor się odwrócil i ci co biegali z reklamówkami teraz chcą strzelać do matek z dziećmi ale to poboczna sprawa. Za PiSu media aktywnie informowały i tym co tam się dzieje, chyba nawet jakaś babeczka wygrała prasową nagrodę
  • Odpowiedz
  • 2
@banicjant997 to dawaj te przykłady kradzieży w po. I porownamy do chociazby 1,6 mld pln dywidendy dla Obajtka bo sie yebneli i zapomnieli ze jest cos takiego jak akredytywa bankowa. Poza tym wiara, ze politycy sa nieskazitelni swoadczy ze masz problem z ocena rzeczywistosci, bo ja nie zakladam ze w po nie ma zakał i złodziei bo sa, ale pis stworzyl struktury ktore mialy sluzyc defraudacjom. Ale wy i tak nie
  • Odpowiedz
@zajencow ludzie są idiotami, minęło raptem ponad pół roku a oni już zapomnieli o czasach kultu jednostki Obajtka, Lecha, nadmiarze papaja, modlitw o deszcz, wysyłaniu naszych pieniędzy do Rydzyka itp.

Polska Tuska jaka jest taka jest, ale nie stosuje codziennych gwałtów na ludzkim rozumie i godności.
  • Odpowiedz
@zajencow: ale co mam ci powrownywac? Ze ktos ukradł mniej niz poprzednicy? Wał to wał. #!$%@? o nieobsadzaniu stołków, wytykanie palcami a pozniej robienie tego samo w JAKIMKOLWIEK zakresie to nadal wał.

wiara, ze politycy sa nieskazitelni swoadczy ze masz problem z ocena rzeczywistosci

@zajencow: rozliczanie jednych a tłumaczenie innych w zakresach walenia ściemy, okłamywania, olewania nazywa się sekciarstwem, czyli tez zakłamanym obrazem rzeczywistosci.
  • Odpowiedz
  • 1
@banicjant997 naprawdę wierzysz, że jest gdziekolwiek partia która objęła rządy i była krystaliczna? Polecam przejażdzke na jednorożcu na skraj ziemi dla otrzeźwienia. Bez odbioru bo aprawdę szkoda czasu na osoby, które nie powinny mieć praw wyborczych
  • Odpowiedz
bo wiem, że jesteśmy w długim terminie zgubieni

@zajencow: Skąd ten defetyzm? To nie jest tak, że wszyscy wyborcy nagle zmienią opinię i pis wygra ¯\(ツ)/¯
PiS i przybudówki (w tym konfa) dostały wpie...l w październiku z określonych powodów i te powody się nie zmieniają, a ich strefy wpływów powoli maleją (ot chociażby likwidacja TVPiS czy reklam z SSP).

Tak jak na interii tak tutaj zawsze były bardziej grzane potknięcia
  • Odpowiedz
@zajencow: o widzę, ze brak argumentów i szybka zawijka z ringu plus wycieczki personalne xDD to lubię w wymianach myśli.

naprawdę wierzysz, że jest gdziekolwiek partia która objęła rządy i była krystaliczna?

@zajencow: wierzę, że rozliczanie jednej, robiąc to samo co poprzednia w jakiejkolwiek innej skali to nadal niemoralne skuurwysyństwo a kibicowanie takiej, wybielanie i wytykanie kazdej innej partii wiedząc ze rządzaca robi to samo to zwykłe ignoranctwo
  • Odpowiedz
  • 1
@banicjant997 tej ziomeczku. Ja wiem że wy lubicie zawracać kota du.pą ale to ty nie potrafiles od poczatku dyskusji podac argumentow tylko govno hasla w ktore wierzyc moga tylko ludzie o iq ameby... i to juz absolutny koniec z mojej strony. Przegrałem z tobą free thinkerze;)
  • Odpowiedz
jest uznawany za medialne ramię koalicji

@mirage50: Ale tylko przez ludzi niezbyt lotnych umysłowo, którzy utożsamiają pisanie nieprzychylnych dla PiSu faktów ze sprzyjaniem drugiej stronie. Opisywanie rzeczywistości to nie jest pomaganie jednym czy drugim.
  • Odpowiedz
aresztowania dwóch żołnierzy

@zajencow: *Zawieszenia.
Niby strzelali, jak już się wycofali z powrotem za płot, ale w sumie wiem tyle samo, co każdy, czyli niewiele. :)
  • Odpowiedz