#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji #polska Czy dobrze rozumiem, że w myśl narracji mam uznać, że rząd Tuska powinien poddać się do dymisji bo wyszła sprawa aresztowania dwóch żołnierzy i nagle PiS, który defraudował nie tysiące, nie miliony, a miliardy powinien wrócic bo inaczej nazwiecie mnie uśmichniętym? Chciałbym się uśmiechać ale patrząc po tym, że ww. narracja naprawdę jest skuteczna (pozdrowienia dla presstytutek w postaci Stanowskiego, Mazurka, Interii które strasznie są oburzone tą GIGANTYCZNĄ aferą na granicy) ten uśmiech co chwilę znika bo wiem, że jesteśmy w długim terminie zgubieni i znowu rozgrzeją nas ośmiorniczki...
@mirage50 i bardzo dobrze. To nie tvrepubika i tvpis wbrew temu co Mariuszki sądzą.to są te detale które świadczą, że do kraju wróciła normalnośc ale zakładam, że nie na długo
ciekawe ze trzeba o nich przypominac bo nikt nie zauwazył normalnosci. Telewizja przejeta przez kolejną dyktaturę promującą idiotyzmy za milardy podatnika, stołki poobsadzane dziadami z KO/PO, socjal rozdawnictwo liczone w miliardach nadal ma sie swietnie, obietnice powsadzane między pośladki a jedyna wartosc dla głupiego uśmiechniętego leminga to teatr jazdy z pisem bo wsadzili jakiegoś kołka za kraty
@stan-tookie-1 nie chodzi o to kto nagłośnił bo nie jest to problemem i bdb że takie sprawy wychodzą. Dziwnym jest zafiksowanie na tym temacie w kontekście ciszy jaka była w przypadku "drobnych" aferek pisu.
@banicjant997 więcej xDDDDDD proponuję. A rękawicy nie podejmę bo szkoda czasu na osoby, które nie dostrzegają pewnych "drobnych" róznic pomiędzy po i pis i walą tylko pustymi hasłami o rozdawnictwie, nepotyzmie itp. Jak wyjdzie, ze po kradnie jak pis to wroc i dawaj znac a bede pierwszy ktory bedzie w nich jawnie wbijał
@zajencow: No beka z sekciarzy kolorujących rzeczywistosc. Za pisu albo komuny tez pewnie znalazłoby sie drobne detale stojące za nimi a po drugie.... no kuszwa mać, porównywanie ze ktos kradnie i jest ok bo poprzednicy kradli więcej to już swiadczy o jakosci wyborcy xDDD
@zajencow czy ja wiem, za czasów PiSu co prawda w drugą stronę szła krytyka ale też politycy jeździli na granicę robić szum, nawet film propagandowy powstał na ten temat. Tak się złożyło że wektor się odwrócil i ci co biegali z reklamówkami teraz chcą strzelać do matek z dziećmi ale to poboczna sprawa. Za PiSu media aktywnie informowały i tym co tam się dzieje, chyba nawet jakaś babeczka wygrała prasową nagrodę
@banicjant997 to dawaj te przykłady kradzieży w po. I porownamy do chociazby 1,6 mld pln dywidendy dla Obajtka bo sie yebneli i zapomnieli ze jest cos takiego jak akredytywa bankowa. Poza tym wiara, ze politycy sa nieskazitelni swoadczy ze masz problem z ocena rzeczywistosci, bo ja nie zakladam ze w po nie ma zakał i złodziei bo sa, ale pis stworzyl struktury ktore mialy sluzyc defraudacjom. Ale wy i tak nie
@zajencow ludzie są idiotami, minęło raptem ponad pół roku a oni już zapomnieli o czasach kultu jednostki Obajtka, Lecha, nadmiarze papaja, modlitw o deszcz, wysyłaniu naszych pieniędzy do Rydzyka itp.
Polska Tuska jaka jest taka jest, ale nie stosuje codziennych gwałtów na ludzkim rozumie i godności.
@zajencow: ale co mam ci powrownywac? Ze ktos ukradł mniej niz poprzednicy? Wał to wał. #!$%@? o nieobsadzaniu stołków, wytykanie palcami a pozniej robienie tego samo w JAKIMKOLWIEK zakresie to nadal wał.
wiara, ze politycy sa nieskazitelni swoadczy ze masz problem z ocena rzeczywistosci
@zajencow: rozliczanie jednych a tłumaczenie innych w zakresach walenia ściemy, okłamywania, olewania nazywa się sekciarstwem, czyli tez zakłamanym obrazem rzeczywistosci.
@banicjant997 naprawdę wierzysz, że jest gdziekolwiek partia która objęła rządy i była krystaliczna? Polecam przejażdzke na jednorożcu na skraj ziemi dla otrzeźwienia. Bez odbioru bo aprawdę szkoda czasu na osoby, które nie powinny mieć praw wyborczych
@zajencow: Skąd ten defetyzm? To nie jest tak, że wszyscy wyborcy nagle zmienią opinię i pis wygra ¯\(ツ)/¯ PiS i przybudówki (w tym konfa) dostały wpie...l w październiku z określonych powodów i te powody się nie zmieniają, a ich strefy wpływów powoli maleją (ot chociażby likwidacja TVPiS czy reklam z SSP).
Tak jak na interii tak tutaj zawsze były bardziej grzane potknięcia
@zajencow: o widzę, ze brak argumentów i szybka zawijka z ringu plus wycieczki personalne xDD to lubię w wymianach myśli.
naprawdę wierzysz, że jest gdziekolwiek partia która objęła rządy i była krystaliczna?
@zajencow: wierzę, że rozliczanie jednej, robiąc to samo co poprzednia w jakiejkolwiek innej skali to nadal niemoralne skuurwysyństwo a kibicowanie takiej, wybielanie i wytykanie kazdej innej partii wiedząc ze rządzaca robi to samo to zwykłe ignoranctwo
@banicjant997 tej ziomeczku. Ja wiem że wy lubicie zawracać kota du.pą ale to ty nie potrafiles od poczatku dyskusji podac argumentow tylko govno hasla w ktore wierzyc moga tylko ludzie o iq ameby... i to juz absolutny koniec z mojej strony. Przegrałem z tobą free thinkerze;)
@mirage50: Ale tylko przez ludzi niezbyt lotnych umysłowo, którzy utożsamiają pisanie nieprzychylnych dla PiSu faktów ze sprzyjaniem drugiej stronie. Opisywanie rzeczywistości to nie jest pomaganie jednym czy drugim.
Czy dobrze rozumiem, że w myśl narracji mam uznać, że rząd Tuska powinien poddać się do dymisji bo wyszła sprawa aresztowania dwóch żołnierzy i nagle PiS, który defraudował nie tysiące, nie miliony, a miliardy powinien wrócic bo inaczej nazwiecie mnie uśmichniętym? Chciałbym się uśmiechać ale patrząc po tym, że ww. narracja naprawdę jest skuteczna (pozdrowienia dla presstytutek w postaci Stanowskiego, Mazurka, Interii które strasznie są oburzone tą GIGANTYCZNĄ aferą na granicy) ten uśmiech co chwilę znika bo wiem, że jesteśmy w długim terminie zgubieni i znowu rozgrzeją nas ośmiorniczki...
@zajencow: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ciekawe ze trzeba o nich przypominac bo nikt nie zauwazył normalnosci. Telewizja przejeta przez kolejną dyktaturę promującą idiotyzmy za milardy podatnika, stołki poobsadzane dziadami z KO/PO, socjal rozdawnictwo liczone w miliardach nadal ma sie swietnie, obietnice powsadzane między pośladki a jedyna wartosc dla głupiego uśmiechniętego leminga to teatr jazdy z pisem bo wsadzili jakiegoś kołka za kraty
@zajencow: No beka z sekciarzy kolorujących rzeczywistosc. Za pisu albo komuny tez pewnie znalazłoby sie drobne detale stojące za nimi a po drugie.... no kuszwa mać, porównywanie ze ktos kradnie i jest ok bo poprzednicy kradli więcej to już swiadczy o jakosci wyborcy xDDD
Polska Tuska jaka jest taka jest, ale nie stosuje codziennych gwałtów na ludzkim rozumie i godności.
@zajencow: rozliczanie jednych a tłumaczenie innych w zakresach walenia ściemy, okłamywania, olewania nazywa się sekciarstwem, czyli tez zakłamanym obrazem rzeczywistosci.
@zajencow: Skąd ten defetyzm? To nie jest tak, że wszyscy wyborcy nagle zmienią opinię i pis wygra ¯\(ツ)/¯
PiS i przybudówki (w tym konfa) dostały wpie...l w październiku z określonych powodów i te powody się nie zmieniają, a ich strefy wpływów powoli maleją (ot chociażby likwidacja TVPiS czy reklam z SSP).
Tak jak na interii tak tutaj zawsze były bardziej grzane potknięcia
@zajencow: wierzę, że rozliczanie jednej, robiąc to samo co poprzednia w jakiejkolwiek innej skali to nadal niemoralne skuurwysyństwo a kibicowanie takiej, wybielanie i wytykanie kazdej innej partii wiedząc ze rządzaca robi to samo to zwykłe ignoranctwo
@zajencow: bardziej z sobą ;) jak bez odbioru to bez odbioru
@mirage50: Ale tylko przez ludzi niezbyt lotnych umysłowo, którzy utożsamiają pisanie nieprzychylnych dla PiSu faktów ze sprzyjaniem drugiej stronie. Opisywanie rzeczywistości to nie jest pomaganie jednym czy drugim.
@zajencow: *Zawieszenia.
Niby strzelali, jak już się wycofali z powrotem za płot, ale w sumie wiem tyle samo, co każdy, czyli niewiele. :)