Aktywne Wpisy
Panitsch +588
Kochani, dzisiaj dla mnie wielki dzień, albowiem żenię się. Z tej też okazji organizuję spośród plusujących małe #rozdajo w postaci butelki wódki weselnej. Z oczywistych względów udział biorą tylko osoby pełnoletnie. Zwycięzcę wylosuję w poniedziałek rano i w poniedziałek nadam paczkę na swój koszt. Chciałbym z tego miejsca również podziękować @UszatyBloger, który może nie bezpośrednio, ale poprzez swoje wpisy i filmiki pomógł mi wejść do świata mody. Wcześniej
Szarmancki-Los +83
Cmentarz ewangelicki z XIX wieku. Zmówiłem modlitwę z nadzieją że ci ludzie, kimkolwiek byli, odnaleźli swój spokój.
Kaniowski to jest taki przezawodnik, że tyrał Denisa przez prawie cały program, a ten nawet się nie skapnął, że jest wyśmiewany xDD
Podsumujmy:
- Desnis jesteś husarzem
- przcież ty nie znasz angielskiego
- nauczysz się w końcu liczyć pieniądze
- macie najbardziej toksyczna miłość z Bułą
- jawne kiśniećie z disów Buły
- przedrzeźnianie Denisa z "gówno gówno gówno"
- wy byście byli super kumplami, zobacz jak sie usmiechasz xD
- zaproponowanie olenjika do ringu xDDDDDD
Generalnie Denis psycha sitting i krucha jak orzeszek ziemny. Krył się od początku ale w końcu się odpalił i powiedział, że najbardziej zależy mu na walce z Natanem. Nikt tak nie zepsuł głowy tego człowieka jak Natan.
kaniowski mu nie kłamał z pociskami, ale obaj wiedzą że to jest w granicach żartów i nie chodzi o to by drugiemu #!$%@?ć
sedno tematu jest takie - kaniowski na nic go nie #!$%@?ł, żarty zwykłe rzucał z których nawet denis się trochę śmiał mimo że były to mniejsze lub większe szpileczki, a jak widać po tym wpisie wielu ludzi ma problem ze zrozumieniem kontekstu i myśli że go