Wpis z mikrobloga

#cloutmma #famemma

Kaniowski to jest taki przezawodnik, że tyrał Denisa przez prawie cały program, a ten nawet się nie skapnął, że jest wyśmiewany xDD
Podsumujmy:

- Desnis jesteś husarzem
- przcież ty nie znasz angielskiego
- nauczysz się w końcu liczyć pieniądze
- macie najbardziej toksyczna miłość z Bułą
- jawne kiśniećie z disów Buły
- przedrzeźnianie Denisa z "gówno gówno gówno"
- wy byście byli super kumplami, zobacz jak sie usmiechasz xD
- zaproponowanie olenjika do ringu xDDDDDD

Generalnie Denis psycha sitting i krucha jak orzeszek ziemny. Krył się od początku ale w końcu się odpalił i powiedział, że najbardziej zależy mu na walce z Natanem. Nikt tak nie zepsuł głowy tego człowieka jak Natan.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ruchenstein-Boltzman: opanował sztukę wuwunia (mówię o starych filmikach) on też toczył bekę z bonusów czy tigerów w zabawny sposób, piękna jest ta jego szydera a denis na poziomie intelektualnym wiele się nie różni od takiego bonusa bgc czy tigera bonzo
  • Odpowiedz
@Ruchenstein-Boltzman: ja #!$%@? ale kaniowski zna trochę już denisa i to są zwykłe koleżeńskie żarty, nie wiem wy nie rozumiecie co to jest kontekst? jeśli ty to nazywasz tyraniem i że on się nie skapnął że jest wyśmiewany, to byś zobaczył moje żarty/punchliny z ziomkami albo w jakimkolwiek nie-sojowym środowisku to byś chyba myślał że jesteśmy śmiertelnymi wrogami
  • Odpowiedz
@Sinti: Z tą różnicą, że was wtedy nie ogląda 50 tyś ludzi. I wyobraź sobie, że te 50 tyś osób nie ma zażyłych relacji koleżeńskich z wami. Z ich perspektywy, to wygląda inaczej niż z twojej.
  • Odpowiedz
@XCR11: każdy projektuje na każdego swój własny umysł, wyobraź sobie że ja nie pomyślałbym nawet że ktoś może pomyśleć że to jakieś tyranie na serio jest i że tego nie zauważył, oni obaj (kaniowski i denis) pewnie tak samo nawet do głowy im to nie przyszło, ale najwyraźniej nie którym normalne relacje między ludzkie trzeba tłumaczyć
  • Odpowiedz
@Sinti: Nie tyrał go wprost ale umiejętnie #!$%@?ł na nieoczywistą ale jednak minę. Kaniu profesjonalnie podchodzi do wywiadów i nie uwierzę, że nie miał świadomości jak to będzie odbierane z perspektywy widza.
  • Odpowiedz
@XCR11: ta, a jak denis mu mowił że zara mu #!$%@? to też na poważnie mówił, ehh ludzie ludzie, kto się czubi ten się lubi, to właśnie na tym polega
kaniowski mu nie kłamał z pociskami, ale obaj wiedzą że to jest w granicach żartów i nie chodzi o to by drugiemu #!$%@?ć
  • Odpowiedz
@Sinti: I tu jest sedno tematu, "oni wiedzą" a reszta niekoniecznie. Masz następny przykład, filmik Małolata K2 z auta. Nieważne jaka jest prawda, ważne jak to zostało odebrane przez szerszą widownię.
  • Odpowiedz
@XCR11: xdd no tak, ale chyba nie czaisz że bycie częścią "szerszej widowni" to nie jest "atut" że tak pozwolę sobie użyć takiego eufemizmu
sedno tematu jest takie - kaniowski na nic go nie #!$%@?ł, żarty zwykłe rzucał z których nawet denis się trochę śmiał mimo że były to mniejsze lub większe szpileczki, a jak widać po tym wpisie wielu ludzi ma problem ze zrozumieniem kontekstu i myśli że go
  • Odpowiedz