Jest jakis sposób żeby odpalić z klawisza lapka mimo że bios tego nie obsługuje? Przycisk mi sie spsuł a chce zainstalować #kitkat Może jakimś cudem go włącze ale jak to zrobie jakiś soft może? Nie wiem czy jak znajde bios nawet do tego modelu apsire 3680 to nowy taki feature obsłuży
@filas312: bios zaktualizowałm jednak nie ma opcji uruchamiania kompa z klawisza klawiatury twój program niestety te ż nie daje takiej opcji to jest cos co sie odpala przed systemem ale zeby system sie odpalił trzerba właczyć komputer czyms :)
@eternaljassie: moment, tobie się po prostu usmażyl przełącznik? możesz znaleźć taśmę od włącznika na płycie głównej i poszukać pinów od włącznika i je zewrzeć, mając nadzieję że niczego nie upieczesz XD myślałem, że tobie na przykład siadł esc/f12 od wybierania bootu tudzież nie możesz wejść do biosu. albo kup sobie nwy włączni kz tasiemko
@filas312: heheh nie umiem lutować/nigdy nie rozkręcałem lapka nawet :D ale chce go właczyć bez użycia klawisza power :) komp jest stary nie zależy mi na nowym przelaczniku chcve go tylko jakoś właczać wiec chyba trezba rozkrecac
Jestem dumny z działań obywateli, a wy przejrzycie na oczy jak zawsze, czyli za rok maksymalnie dwa lata :) Jak to było za poprzednich rządów PO :) #pis #sejm #zamach #bekazlewactwa #bekazpo #polityka
Jest jakis sposób żeby odpalić z klawisza lapka mimo że bios tego nie obsługuje? Przycisk mi sie spsuł a chce zainstalować #kitkat Może jakimś cudem go włącze ale jak to zrobie jakiś soft może? Nie wiem czy jak znajde bios nawet do tego modelu apsire 3680 to nowy taki feature obsłuży
konkretniej chodzi mi o taką opcję (oczywiście zrób najpierw backup danych) http://www.plop.at/en/bootmanager/mbrinstall.html