Wpis z mikrobloga

Rozwalają mnie takie posty z płaczem nad #biedronka bo syf, bo palety itp a oni i tak mają w was wywalone a wiecie dlaczego?

Bo biedra jest w każdym mieście i na każdym #!$%@? i mało kto specjalnie będzie zmieniał sklep na codzienne zakupy do którego ma najbliżej i będzie np zasuwał parę km dalej do Lidla bo syf w biedrze
#takaprawda
¯\(ツ)/¯
Herato - Rozwalają mnie takie posty z płaczem nad #biedronka bo syf, bo palety itp a ...

źródło: IMG_3757

Pobierz

Racja?

• Tak 34.5% (10)
  • Częściowo 34.5% (10)
  • Nie 31.0% (9)

Oddanych głosów: 29

• 4
  • Odpowiedz
@Herato: Ludzie są leniwi więc będą chodzić do najbliższego sklepu albo do tego, gdzie rzeczy jest najwięcej. Uwierzcie mi, ludzie do biedry przychodzą właśnie po to, żeby kupić najbliższego sklepu, a że jest jakieś przejście zawalone? Mają to wywalone i idą wokół.
Ludzie jeszcze idą oczywiście po magiczne promocje znaacznie tańsze niż w lokalnym sklepie, co dla nich też jest żyć albo nie żyć na najniższej krajowej czy socjalu (emeryturze, rencie
  • Odpowiedz
  • 0
@monox12: oczywiście że tak jest, każdy chce szybko zrobić zakupy i fakt palet na środku nikogo aż tak bardzo nie przeszkadza jakby ten czas miałby np 4km dojechać do Lidla
  • Odpowiedz
@Herato: Ja akurat lubię jeździć do lidla i kupować jakieś sezonowe rzeczy, bo lubię probować nowe przekąski czy nowe gotowe dania ( mimo, że jeszcze pracuję dla kokurencji hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) to i tak rozumiem ludzi, co musza przeżyć do 10 lub do przyjścia listonosza, bo ci nie mają nawet jak dojechać do następnego sklepu
  • Odpowiedz