Aktywne Wpisy
CzlowiekMagnetowid +183
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Villeman +99
- 10 km w jedną po płaskim terenie
- budżet 1,5-2k PLN max
- waga zawodnika ok 125 kg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przeważnie rowery podają max obciążenie 110-115 kg. To nie będzie problem?
@basssiok:
Rower ze sztywnym widelcem i kołem na kasetę sobie poradzi, np. Marin Fairfax 1.
Gorzej z amortyzowanymi, bo w tej cenie nie dostaniesz amortyzatora powietrznego który daje się regulować do wagi, i przy takiej wadze trochę strach jeździć na tanim amortyzowanym widelcu.
Unibike oficjalnie dopuszcza jeźdźca 120kg i maksymalnie 140kg na rowerze ogółem więc jesteś na oficjalnym limicie.
Osobiście potwierdzam, że schodząc ze 130kg i od ~115 zaczynając ostrzejsze terenowe zabawy - rower wytrzymał bez problemów.
Ale niestety w końcu zaczęli się cenić więc z 2,5k musiałbyś wyskoczyć na całkowitą podstawę.
W zamian sensowny (choć bardzo podstawowy) osprzęt i firma która ma dobre opinie w kategorii "daily".
Mission jak chcesz "kupić
I chyba mamy zwycięzcę. Do jazdy po mieście po ścieżkach rowerowych nic lepszego nie jest potrzebne