Aktywne Wpisy
cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (16)
- B 34.8% (130)
- C 50.8% (190)
- D 10.2% (38)
zdobądź zrzut tokenów!
💸 +2 tys. monet jako prezent po raz pierwszy
🔥 +25 tys. monet, jeśli masz Telegram Premium
obecnie trwa faza początkowa ważne by powiększać dochód na godzinę a nie gromadzić monety,
dodatkowo wczoraj uruchomili bonusowe combo - do złapania co 24 h dla każdego kto ulepszy odpowiednie karty, codziennie combo sie zmienia, w załączonej grafice macie układ combo
💰 Kliknij, aby zarobić
Dotknij ekranu i zbieraj monety.
⛏ Moje
Ulepsz karty, które dadzą Ci możliwości pasywnego dochodu.
⏰ Zysk na godzinę
Wymiana zadziała dla Ciebie sama, nawet jeśli nie będziesz w grze przez 3 godziny.
Następnie musisz ponownie zalogować się do gry.
📈LVL
Im więcej monet masz na swoim koncie, tym wyższy jest poziom Twojej wymiany i tym szybciej możesz zarobić więcej monet.
👥 Przyjaciele
Zaproś znajomych, a otrzymasz bonusy. Pomóż znajomemu przejść do kolejnych lig, a zyskasz jeszcze więcej bonusów.
🪙 Lista żetonów
Na koniec sezonu zostanie wydany żeton, który zostanie rozdany graczom.
Daty zostaną ogłoszone w naszym kanale ogłoszeń.
https://t.me/hamster_kOmbat_bot/start?startapp=kentId6107155424
#kryptowaluty
@kamil-wasniewski: marchwią i obietnicą dużych zysków