Wpis z mikrobloga

Klasyka Emigracja

@Knoblauch: leciałem raz samolotem z ekipą z Luton w 2013 (samolot z Okęcia do Luton) to więcej nie chcę xD Kilku było już naprutych na wejściu, kanapki z kotletem to norma, jakiś gość gadał, że on by wysadził samolot bo było opóźnienie przy lądowaniu, etc. Muminy pewnie też się by załapały pod którąś z kategorii.
  • Odpowiedz
@darth_invader: a adamka wyebali ze świniolotu, a podobno tylko 2 piwka wypił :)
Sam jestem za niewpuszczaniem naebanych na pokład. Nie raz byłem w szoku jak wpuszczali takie bydło do świniolotu i jeszcze udawali, że nie widzą jak walili swoje alko z gwinta. Oczywiście tanie linie(taksówki), bo te prawdziwe linie lotnicze na coś takiego by sobie nie pozwoliły. Przykładem jest bydlę adamek
  • Odpowiedz
@darth_invader: @Deadend @MWittmann Ta roboty nie ma XD z najniższym bezrobociem jakie mamy.
W UK agencje pracy się zwijają bo nie ma chętnych do pracy, Wielka emigracja była ze wschodniej Europy się skończyła. Teraz nawet cygan z Bułgarii czy Rumunii jeśli ogarnia podstawy angielskiego może sobie pracę z dnia na dzień zmienić. Już fabryki bywają na tyle zdesperowane, że proszą się pracowników. Przyprowadź do pracy znajomego, kogoś z rodziny. Jeśli przepracuje
  • Odpowiedz
@darth_invader: jak pracował z Anglikami był szczęśliwy. I wcale mu się nie dziwię bo brytyjczyk pracujący w fabryce zrobi minimum i będzie się całe dnie #!$%@?, więc najlepsza taktyka jest trzymać się z Brytyjczykami.
Filip miał przyjemność pracować ze starym muminem i innymi obcokrajowcami, także pewnie dostał w kość od mniej życzliwych...
Byłem na fabrykach kiedyś, pracowałem na linii . Przyspieszali po złości taśmę albo ładowali młodych na najgorsze roboty... Także
  • Odpowiedz
@darth_invader: kilka dni temu tego parcha wyprosili z samolotu i nawet mandatu nie dostał. W US and A już by pierdział w kiciu. Jeszcze się naebany odgrażał, że po starcie pokaże jaki z niego hojrak. Zwykły śmieć, wygrał z jakimś podrzędnym leszczem i uczcił zwycięstwo
  • Odpowiedz