Aktywne Wpisy
raul7788 +313
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
#raportzpanstwasrodka
Komentarz usunięty przez moderatora
Klasyka Emigracja xD, wiesz mordo akurat teraz nie ma przyjęć do roboty.
@Knoblauch: leciałem raz samolotem z ekipą z Luton w 2013 (samolot z Okęcia do Luton) to więcej nie chcę xD Kilku było już naprutych na wejściu, kanapki z kotletem to norma, jakiś gość gadał, że on by wysadził samolot bo było opóźnienie przy lądowaniu, etc. Muminy pewnie też się by załapały pod którąś z kategorii.
Sam jestem za niewpuszczaniem naebanych na pokład. Nie raz byłem w szoku jak wpuszczali takie bydło do świniolotu i jeszcze udawali, że nie widzą jak walili swoje alko z gwinta. Oczywiście tanie linie(taksówki), bo te prawdziwe linie lotnicze na coś takiego by sobie nie pozwoliły. Przykładem jest bydlę adamek
W UK agencje pracy się zwijają bo nie ma chętnych do pracy, Wielka emigracja była ze wschodniej Europy się skończyła. Teraz nawet cygan z Bułgarii czy Rumunii jeśli ogarnia podstawy angielskiego może sobie pracę z dnia na dzień zmienić. Już fabryki bywają na tyle zdesperowane, że proszą się pracowników. Przyprowadź do pracy znajomego, kogoś z rodziny. Jeśli przepracuje
Filip miał przyjemność pracować ze starym muminem i innymi obcokrajowcami, także pewnie dostał w kość od mniej życzliwych...
Byłem na fabrykach kiedyś, pracowałem na linii . Przyspieszali po złości taśmę albo ładowali młodych na najgorsze roboty... Także
@1KiszonyOgorek: kiedy to było ? To że on jest codziennie pijany i się zatacza to jest pewne.