Wpis z mikrobloga

Warto się skupiać na itemach i aspektach przed endgame buildem i Tier 3? No i jak szybko wbić Tier 3? Główne zadania sezonu czyli ta ranga wilka, drzewo szeptów, dungeony?

I jeszcze jedno XD czytałem na tagu, że się pozmieniało i #!$%@?, czy to normalne, że na 15 lvl poleciał mi unikat? XD

#diablo4
  • 10
  • Odpowiedz
@zielony_goblin: Jak będziesz widział, że wolno zabijasz mobki to aspekty możesz ogarniać, a jak idzie git to randomowo itemy zakładasz. Najlepiej, moim zdaniem, biegać cały czas helltide, bo dużo tam mobków jest i otwierasz sobie skrzyneczki, więc całkiem szybko idzie. Co do unikatów to ta normalne. To dropią takie byle jakie unikaty, bo to lepsze przydatne to dopiero od wyższych lvli są, więc początkowe za dużo nie zmieniają.
  • Odpowiedz
@zielony_goblin: Ja nie ogarniam tego Diablo. Co nowy sezon trzeba robić nową postać? Kupiłem sobie pierwsze diablo w życiu, wydałem 3 stówy, zagrałem magiem do ok. 60lvl, wbiłem 2 tier i w sumie nie miałem co robić. Wracałem do nowych sezonów, robiłem od nowa postać i po chwili mnie to nudziło..
  • Odpowiedz
@zielony_goblin Obecnie jest to „przesunięte” i lvl przejścia na wyższy tier sporo spadł. Sam się zdziwiłem jak Eliasza pykłem barbem na 62lvl. Dosłownie pykłem bo nie wiem czy walka trwała 2 sekundy… Same aspekty trzeba zbierać bo na t3 już są potrzebne. Obecnie widzę, że wbicie 100lvl to już nie będzie takie szybkie a do zrobienia są jeszcze wzmocnione ubery i bieganie na pit (doły).

@krystekw2 Z sezonami jest jak w d3
  • Odpowiedz
  • 0
@Tak_masz_racje ja gram necro pod bone spermę, różowa rouge. Zaczęliśmy grać pod koniec sezonu 3 i wtedy mocno się spuszczałem nad buildem, ale i tak zaraz będę zmieniał build albo ogarniał itemy i aspekty po 50 więc teraz szkoda mi na to czasu XD a moby padają jak głupie, na razie jesteśmy mocno OP. Lajtowo robimy sobie bosy i dungeony
  • Odpowiedz
@krystekw2: gra zaczyna się dopiero na end game. Początek jest tylko po to żeby wbić jak najszybciej levele.
Na 60 lvl powinieneś już powoli wchodzić na tier 4.
Jakby nie było to end game dalej polega na tym samym co robisz wcześniej - taka uroda gier tego typu. Robisz bossy, Uber bossy, zbierasz rzeczy, teraz doszły pity. Do tego helltidy itp
  • Odpowiedz
@krystekw2: ja po diablo 3 jestem tak znudzony że może spróbuję zagrać w 5 jak wyjdzie. Biegałem po tych mapach do 75 czy 80 poziomu trudności Riftu tak to się nazywało chyba po czym skumalem że to jest jak cookie clicker robisz ciągle to samo a tylko liczby się zmieniają na wyższe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Chuopijak: pewnie jak zwykle - ze świrami co grają 24/7 albo oszustami co tak jak w innych grach np Crash banddicut uploadowali rezultaty map 0.01s
  • Odpowiedz