Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +91
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +160
Dobranoc
Ale przynajmniej tego uwna czytać nie muszę.
#gownowpis #bekazpodludzi
Na #!$%@? trollujesz kasztanie, podoba Ci się to co? W życiu nie idzie to na wykopie się można wyżyć? Kasztan
@AveRogal: nikt cię przegrywie nie pytał i pytać nie będzie
@BarBer1987: no nie. Mam czarnolistowane patostreamy i mi ten gówniany tag zaczęło wyświetlać.
Aż tak, że musiałem czarnolistowane, bo tego się czytać nie da
@Rimbolo: zadzwoń może pod ten telefon zaufania z belki, co?
@Rimbolo: bo moja godność osobista została naruszona czytaniem tego waszego podludzkiego gówna.
A post był do reszty wykopu, żeby zobaczyli czym jest ten portal.
@AveRogal wybacz, e ja czarnolistujecten gownotag z (całkiem słusznie) informacja dla samobojow. Zostawiam wam to płakanie.
I lepiej dzwońcie na infolinię, niż jakieś głupoty robic. Serio.