Aktywne Wpisy
wilku88 +2
TLDR Czy kobieta, która ma ułożone życie w Warszawie będzie skłonna dla faceta sprowadzić się na przedmieścia? Pytanie do różowych pasków i nie tylko.
Kupuję mieszkanie i zastanawiam się, czy kupić je w Warszawie, czy w Pruszkowie. Wygodniej byłoby mi w Pruszkowie, no i taniej, ale nie daje mi spokoju, że mieszkanie w takim miejscu może mi przeszkodzić w tematach matrymonialnych. Rozglądając się chociażby po Tinderze większość kobiet jest w Warszawie. Większość
Kupuję mieszkanie i zastanawiam się, czy kupić je w Warszawie, czy w Pruszkowie. Wygodniej byłoby mi w Pruszkowie, no i taniej, ale nie daje mi spokoju, że mieszkanie w takim miejscu może mi przeszkodzić w tematach matrymonialnych. Rozglądając się chociażby po Tinderze większość kobiet jest w Warszawie. Większość
michalxd21 +231
XD Troglodyci najpierw se włażą na trening jak do siebie, coś seplenią, a na koniec jeszcze decydują kto nie jest godny nosić koszulki. Cała Polska krzyczy z nami, #!$%@?Ć Z PATUSAMI!!! #mecz
WIATR............ bezwietrznie
WIDZIALNOŚĆ...... powyżej 10 kilometrów
CHMURY........... bezchmurne niebo
TEMPERATURA...... 7°C:20
T.PUNKTU ROSY.... 5°C
WILGOTNOŚĆ....... 87%
CIŚNIENIE........ 1023 hPa
CIŚN.BEZWZGL..... 1008 hPa
https://infometeo.pl/wroclaw
Wrocław - Wiśniowa AQI: Wrocław - Wiśniowa Wskaźnik Jakości Powietrza (AQI) w czasie rzeczywistym.
72
Średnia
Poprawiony: Piątek 6:00
Wschód słońca:
05:10
Zachód słońca:
20:27
#wroclaw #wroclawradar