Aktywne Wpisy
Mia900 +68
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
#przegryw
@Uppsala: Mialem troche oszczednosci i pasozytuje na rodzicach.
@volodia: Niestety czas mi sie konczy. Anon 35 plus tutaj.
@akaisterne: Kończą mi się umowy i często pracodawcy nie przedłużają, a z jednej (audyt) sam zrezygnowałem, bo po prostu nie wyrabiałem. Ostatnio myślałem, że dostanę w końcu na nieokreślony (bo pyknęły dwie na czas określony), a zamiast tego mi powiedzieli, że nie dostanę, więc znowu jestem na bezrobociu i poszukuję pracy.
cooo proooszeeee? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie no młody, 35lat to w dużych miastach jeszcze dziecko. Ludzie w tym wieku w Warszawie nadal nie wiedzą kim chcą zostać jak dorosną, jakie za późno xd mam w rodzinie faceta który dopiero w wieku nie pamiętam dokładnie ale albo 35 albo 37 stracił prawictwo a teraz od 7 lat ma dziewczynę i razem mieszkają. Ma 168cm jakby
Innym sposobem "wywalenia sie" jest np konieczność zmiany pracy. Gdy przez 20lat
Właśnie widzę
Są ludzie którzy czuliby do siebie wyłącznie nienawiść nawet gdyby odkryli lek na raka i dostali za niego nagrodę Nobla. Skoro potrafisz sam się docenić to jest to bardzo dobry znak.
Myslalem nad
Co do alergii może w takim razie kotek? Tym razem sprawdziłam 20 razy czy Ty to Ty i wszystko wskazuje na to, że miałeś kotka. Sama mam 3 i odkąd z nimi mieszkam zupełnie inna jest moja motywacja do wstawania rano. Nie wyobrażam sobie teraz spania
przeglądam wykop na telefonie i przy tej wielkości ekranu każdy awatar z zielonym elementem jest dla mnie awatarem z żabą i wszystkie są identyczne wybacz. Powiększyłam sobie i to rzeczywiście słonik, w dodatku bardzo słodki.
hmmm
A jest jakiś zawód który chciałbyś wykonywać? Myślę, że mógłbyś spróbować zmienić coś małymi kroczkami. Zwykłe umycie naczyń potrafi dać zadowolenie z dobrze wykonanego obowiązku i poczucie, że coś się zrobiło tego dnia. Nawet