Aktywne Wpisy
Batonoski +118
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Gość działa jak każdy inny sekciarz - zbudował se kult i na swoich wyznawcach żeruje. Jak Jerzy Zięba z leczeniem raka kilkaset procent więcej kosztująca atwitaminą C, Rafał Zaorski magicznymi flipami i sprzedawaniem pustej książki, Warszawski koks suplami z zawyżonymi cenami w stosunku do jej realnej wartości i wciskaniu młodym cytrulin na kiju i innych supli, które znaczenie mają dopiero w poważnej kulturystyce, a nie dla treningów 15 latka.
Ci co się na to łapią to mają chyba syndrom Sztokholmski
#famemma #budda
Komentarz usunięty przez autora
Nie mierz ludzi swoją miarą, że dla pieniędzy zrobią wszystko, włącznie z wykorzystaniem innych. Szczególnie w czasach, gdzie o komfortowe życie jest łatwo.
Nie ma nic brutalnego w tym że nie jestem złodziejem żerującym na niepełnosprawnych
I tu się mylisz. Maszyny są ustawione tak, żeby wypłacać jakiś procent tego, co zjedzą. Statystycznie na maszynie stracisz powiedzmy 70%. Na takiej loterii jeśli zostaną wpłacone losy o wartości miliona złotych to masz 0,004% szansy na to,
A maszyny nie zabierają wszystkiego, nikt by nie grał, gdyby je ustawili na sto procent.
@filixcastellano: akurat według mnie to jedna z najlepszych książek odnośnie spekulacji. Wbrew pozorom idealnie przedstawiła na czym to polega więc jest za tym realna wartość edukacyjna prawie odwrotnie do loterii xD
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=DNMucNuXx6I&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwykop.pl%2F
@Sylvio19 to są podstawy matematyki, porównywanie liczb xD nawet nie musisz potrafić dodawać żeby to zrozumieć. Tu chodzi o wartość zwrotu w nagrodzie do puli pieniędzy jakie trzeba było najpierw