Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
@DigitalPasztet: mnie to państwo tylko rucha ¯\(ツ)/¯
Taka biologia. Facet szuka każdej okazji, a kobieta najlepszej. To biologicznie. Ale z odpowiednio inteligentnymi ludźmi można wspiąć się trochę
Są "zwierzątkami" czy jesteśmy "zwierzątkami", mój genetyczny krewniaku? Siedzisz w tym samym po uszy, tak jak my wszyscy na tym portalu zgromadzeni, tylko coś gorzej ci idzie. Dobrze przystosowane do swojego środowiska "zwierzątko" zna swoje ograniczenia i jest w stanie w nim przetrwać. Jeżeli ty nie jesteś w stanie, to najwyraźniej celujesz nie w tę niszę ekologiczną co trzeba. Nie da się rywalizować z najsprytniejszymi drapieżnikami o najlepsze pożywienie, jeżeli
Widzę co piszesz, więc jestem w stanie zaryzykować hipotezę. Zaczynasz od narzekania że żadna "prawdziwa #!$%@?" nie dotyka jego #!$%@?. Nie rób z siebie wielkiego mędrca ponad resztą, skoro sam zacząłeś rozmowę w zasadzie od narzekania że nie ruchasz lol. A jak ci jakaś dziewczyna napisała, że w sumie to jej bardziej zależałoby żeby ktoś ją przytulił, to i tak sprowadziłeś temat na ruchanie.
Mówię ci o możliwości odczuwania satysfakcji