Wpis z mikrobloga

#pokazkota Troche pokazmorde xD Wielki to byl #!$%@?, tez sie felek nazywal. Byl to moj pierwszy kot, moi rodzice go przekarmiali co widac, zdechl jak mial 5-6 lat, padlo mu serduszko po spacerze. Teraz jak juz jestem dorosly, to wiem jak zadbac o kitka. Pamietam do dzisiaj ten dzien i jeszcze jak go probowalem reanimowac jako 10 latek. Byl takim zadziorem, ze na spacerze jak jakis pies podszedl to potrafil sie rzucic, ale mogl sobie pozwolic bo byl gitantyczny xD o ile pamietam wazyl 13 kg
Lujdziarski - #pokazkota Troche pokazmorde xD Wielki to byl #!$%@?, tez sie felek naz...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • 0
@TrisssMerigold: O ile pamiętam, Bero i Zocha byli brani w tym samym czasie, on też mix z Brytolem, dlatego silver tabby jest. W sumie dziwną ma genetyke, ojciec mieszaniec mainecoona z ragdolem, a matula własnie brytyjka z dachowcem i wyrosło bydle długie, lubią się?
  • Odpowiedz
@TrisssMerigold Brytolski charakter jej wychodzi( ͡° ͜ʖ ͡°) znam to. Ale na szczescie ten ma mieszany charakter tez. Da rade sama otwierac drzwi? Ja nauczylem sie przekluczac drzwi wyjsciowe, bo tez otwieral xD
  • Odpowiedz
@TrisssMerigold Jest bardzo inteligenty, zostawia duzo przestrzeni. Niezbyt lubi sie przytulac, ale sama wiesz jak to bywa przy chrzczonych brytolach. Z drugiej strony bardzo uwielbia gosci i male dzieci, ma bardzo mieszany charakter i z kazdej rasy cos w sobie ma, ale najbardziej domunujaxe cechy brytyjczyka. Ja przez dlugi czas nie mialem porownania, a jak teraz mam mlodego bengala to jednak roznica jest, kazdy jak bera widzi pierwszy raz mowi ze bardzo
  • Odpowiedz