Aktywne Wpisy
Linnior88 +923
Ej czy ktoś z was pamięta te granulowane herbaty owocowe ? Mi się dopiero teraz przypomniało, że kiedyś coś takiego było i mama czasem mi kupowała do picia
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
ludi91 +27
#wybory najbardziej ciekawi mnie głupota ludzi w Warszawie, łodzi, Wrocławiu, Gdańsku i Zabrzu. Czy dalej dadzą się dymac czy coś zmienia
Ja po oglądaniu:
- Wywiadów z ambasadorem Livne
- Obejrzeniu materiału zrobionego przez media Izraelskie o Damianie Sobólu
- Screenach z Telegrama
- Obecnym zamazywaniu zbrodni osoby świadczącej pomoc humanitarną, na podstawie tego, że niby teraz jakiś Żyd polskiego pochodzenia został zabity przez Hamas.
- Wiedzy, że nie mamy ambasadora w ich kraju (został wydalony do Waszyngtonu)
Powoli rozważam tę opcję. Przecież idąc ich tokiem myślenia, to każdy żyd jest antyPolakiem.
#izrael #wojna #palestyna
@Yakooo: Spore naduzycie :P
A zeby to w ostatnich dniach :P Ale tak nie do konca. Bo jestem w stanie sobie wyobrazic ze gdzies tam w jakims kraju moze znalezc sie normalny zyd - dopuszczam taka mozliwosc.
Wiec ja bym to ujal inaczej: pluje na izrael (jako panstwo) i na ludzi z tamtad. Raz tylko trafilem na jakims urlopie na wycieczke