Wpis z mikrobloga

• 3
@NaczelnyAgnostyk: domino, wydało się
@500minus żeby nie wyglądać jak źwierzę i żeby było mi chłodniej bo już jest cieplej a będzie jeszcze cieplej i ładniej opalenizna się prezentuje i w ogóle skóra jak się jest ogolonym. Polecam, tylko metodę trzeba sobie ogarnąć a to wymaga kilku prób, ja niestety zaniedbałem i od września tego nie robiłem pocięcie to właśnie konsekwencje.
@glowaWDZ Co ze mnie za chuop? (zdejmuje pasek) ja ci zara
  • Odpowiedz
A włosy pod pachami czym golicie? Bo ja kiedyś jednorazówka zwykła to też się pociąłem i teraz trymerem na 1mm tym samym co brodę tylko trochę lipa tym samym narzędziem pachy i brodę golić kurde kurcze.
  • Odpowiedz
  • 0
@500minus: nie wyrastają tak szybko, spokojnie mam wprawę, golę całe ciało od kilku lat (całe ciało tak właściwie od poprzedniego ale ciało jako korpus i górną część nóg od kilku lat) Ręcę mi odrastały właśnie najwolniej bo ok miesiąca czasu, kiedy na brzuchu potrafi już po 6 dniach nadawać się włos do zgolenia.
@glowaWDZ: Ja maszynka + żyletki, wcześniej z feather i sobie bardzo chwaliłem ale dla przyoszczędzenia golę się
  • Odpowiedz
@Uuroboros: Woski boli strasznie, ale jest bardzo skuteczny. Jak byłem licbusem z ciekawości zrobiłem sobie na łydce żeby sprawdzić czy to serio tak bardzo boli, do tej pory mam tam przerzedzone kłaki.
  • Odpowiedz
  • 1
@bruhmomentow: kiedyś może kupię, kupiłem jakiś czas temu maszynkę foliową z philipsa za 7 stów i jej nie używam bo nie goli mnie prawie w ogóle, żeby coś robiła włosy muszą być bardzo malutkie, co więcej maszynka ręczna też nie chce. trochę skazan jestem na żyletkowe ale piorytet to regularność mimo wszystko.
  • Odpowiedz
  • 1
@bruhmomentow: tak tylko pytam bo pamiętam jak zapychałem braun i wiem jak potrafi się maszynka ręczna zapchać więc wypłukanie jest dośc istotne. E raczej zostanę przy ręcznej ew dokupie sobie featherów bo te astry jednak troszke niedomagają.
  • Odpowiedz