Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +45
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file6627460578259562784
Pobierz
Aeciatko +148
Bardzo mnie zaskoczyliście odzewem na temat postawienia domu z prefabrykatów, którym się dziś pochwaliłem. Każdej osobie z osobna odpisałem, ale bardzo często pojawiał się temat ogólnych kosztów przy tego typu budowie, a jako że mam takie podsumowanie to chętnie się z wami tym podzielę.
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a

źródło: 4
Pobierz
#motoryzacja #pytanie #samochody
źródło: car_photo_394471
Pobierz@Kingside: przeraża mnie jak dużo ludzi na wykopie poleca fordy xd
@c43amg: więc u ciebie to poprzeczka nie wisi wysoko i mówię to jako był mercedesiarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pandillero: Dlaczego niby, ford tłucze relatywnie bardzo dobre auta użytkowe. Problem się pojawia raczej jak ktoś spuszcza się nad mustangami które są ładne, ale do jazdy na co dzień zwłszcza takie bardzo mocno średnie
@Cztero0404: to ciekawe, bo jak Volvo należało do Forda w latach od 2000 do 2010, to był to bezwzględny mezalians techniczny i w historii Volvo nie było gorszego okresu niż ten, w których dostawało silniki i skrzynie fordowskie