Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +299
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +347
Przed chwilą zauważyłem, że mój piesio złamał sobie wilczy pazur. Nawet nie wiem kiedy, bo nie piszczała. Zachowuje się normalnie teraz. Wygląda na to, że krwawienie ustało. Trochę wygląda to, jakby ktoś zbyt krótko przyciął i przez to pies krwawi. Drugie zdjęcie w komentarzu. Czy jeśli wyczyszczę ranę i łapkę, to będzie okay? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pies
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Gadałem z wetem. Wprawdzie przez telefon, bo do najbliższego otwartego mam ponad 50 km. Po opisie - że krwawienie praktycznie nie występuje, ze pies się bawi i biega - że psina na spokojnie wytrzyma i że rano mogę jechać gdzieś bliżej.