Aktywne Wpisy
heksengerg +98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
FHA96 +30
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Zawęziłem propozycje do:
Polygon Heist X7 - 4 499 zł (w kilku miejscach)
Giant Roam 0 - 4 799 (dostępny w tej cenie na velomania)
Na korzyść Gianta chyba waga -12,3 w stosunku do 16,15 Polygona (informacja ze strony bikester), aż 4 kg różnicy to chyba sporo?
Zastosowanie: na codzień kilkanaście km dziennie po mieście, weekendowo średnio po kilkadziesiąt km.
Co sadzicie? Od pół dnia oglądam jutuby itp. i oba rowery wymiennie nazywane są topowymi w swojej klasie.
#rower
A tak z ciekawości, czemu wymieniasz Lazaro?
A co do pytania to chyba lepiej Gianta jak lubisz szybciej pojeździć, bo ma korbę z 42 zębami a Polygon 36. Oba sprzęty bardzo dobre, możesz też wybrać ten, który bardziej Ci się podoba.