Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +341
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
![ultraknur3001 - Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilk...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/02b4bef7a7ccab9b485f23725d7f2e8ed906625b7207a028b9b0ef2dade2e1f6,w150.png)
źródło: obraz
Pobierz![kornel-mir](https://wykop.pl/cdn/c0834752/72944fcdf1424de279e5f14be189882e0438f37f79c1c06ef7570c3d2798fd3b,q60.jpg)
kornel-mir +419
Z 3 lata pije yerbe i do tej pory nie mogę się przekonać do chimmarao. W teorii fajna yerba, świeżo zielona o niepowtarzalnym smaku, którą można zalewać nawet do 30 razy. W praktyce 0 smaku, no może z delikatną nutą trawy. Generalnie czułem się jakbym pił samą gorącą wodę (2 chimy jakie próbowałem to były barao nativa, rei verde linha nobre). Zastanawiam się jak to jest w przypadku typu moida grossa (np. Cultyvada Moida Grossa, Madrugada Requinte): czy początkowy smak jest dużo wyraźniejszy niż w takich typowych zmielonych chimmarao?