Wpis z mikrobloga

@Fanaticz: @wiluxpl ja zawsze grillowalem, kroje, odsanczam na papierze, przyprawiam solą i papryka i na grilla, wychodził super, do tego jakiś sos słodko/kwaśno/pikantny.

Edit, w sumie to nie papryka tylko zawsze taka jakby paste rzadką robiłem z papryki, oleju i przypraw, czy tam gęsta marynatę i tym smarowalem.
  • Odpowiedz
@ZielonaOdnowa: Pyłku nie trzeba przenosić, chociaż on sie sam w sumie przenosi jak sie tak zapyla. Bakłażan ma duże kwiaty tak że dużo lepiej niż potrząsać kwiatami z zewnątrz po prostu włożyć paluch do środka i potrząchać po pręcikach żeby pyłek z nich zleciał. W sumie jak masz czas to najlepiej codziennie sobie przejść przy bakłażanach i powkładać palucha w pręciki w każdym kwiatku i masz 100% gwarancji że Ci sie
Niewiemja - @ZielonaOdnowa: Pyłku nie trzeba przenosić, chociaż on sie sam w sumie pr...

źródło: eggplant-5939991_1280

Pobierz
  • Odpowiedz