Aktywne Wpisy
KingaM +50
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
ZenujacaDoomerka +212
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Rodzi sie pytanie, kupić dobre podłoże i wymienić w cytrynie czy nie? Mialaby dobre warunki na wiosne do wzrostu oraz pozbyłbym sie muszek.
#ogrodnictwo #ogrod
Co do ziemi to cytryna lubi gliniaste podłoże. Przy niższych temperaturach liście cytryny żółkną. Niższych mam na myśli poniżej 20. Jak trzymasz na parapecie to może byc tam chłodniej niz ci się wydaje. Swoje robi tez niedobór światła w okresie zimy. Wszystko wróci do normy jak tylko zrobi się ciepło i słonecznie.
Poglądowe zdjęcie mojej cytrynki
@asdfghjkl: stoi na parapecie, jaka temperatura nie wiem nie mam termometra ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No taki okaz większy to cieszy
Proponuje jak zrobi sie cieplej zrobić mieszkankę z dodatkiem gliny tak pół na pół. Nie teraz bo nie ma co wywoływac dodatkowego stresu przesadzaniem skoro najpewniej za zimno jej. To młoda roślina tym bardziej narażona bardziej na warunki świetlno temperaturowe.
Przy okazji zmienisz doniczkę na większą. Dobrze też dać co jakis czas nawóz 20-20-20 do wody