Aktywne Wpisy

XkemotX +620
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
LukaszTV +94
źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz

* Na początek sterowanie roletami zewnętrznymi, następnie termostaty, oświetlenie. itd. Myślę, że nie przekroczę 50 urządzeń.
* Z tego co widzę, wystarczy obsługa WiFi 6? Czy zwracać uwagę na obsługę dodatkowych ficzerów?
* Zależy mi również na funkcji mesh, ponieważ w niektórych pomieszczeniach mam problem z zasięgiem
* Dodatkowo chciałbym wejście usb, żeby zrobić dysk sieciowy
* Pierwszy router to TP-Link Archer AX1500, więc życzliwym okiem patrzę na tę markę
Pierwszy wybór padł na TP-Link Archer AX55, ale może spece od smarthome polecają coś lepszego?
#internet #sieci