Aktywne Wpisy
stanley___ +110
Hycel997 +453
Hejka, na wykopie uzywam konta jedynie do obserwacji, ale tez zdarzylo sie pomoc jednemu czlowiekowi. Jest to @michalpoprostu
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
To piąta ulubiona ofiara Portugalczyka od momentu jego przyjścia do klubu w 2009 roku. Ronaldo strzelił dwanaście goli Atlético, trzynaście Maladze i piętnaście Getafe i Sevilli. W tym sezonie zaś zaliczył już 41 trafień przy 31 Messiego. W lidze ma przewagę 7 bramek nad Argentyńczykiem w wyścigu po tytuł Pichichi.
#pilkanozna #laliga #realmadryt
Ronaldo 37 meczów - 41 goli (24m - 25 goli).
Jakie Ty się różnicy spodziewałeś? Od jakiś dwóch sezonów oboje mają mniej więcej statystyki 1 mecz/1 bramka
E: nie zrozumiałem na wstępie. Nie ma co ich porównywać bo statsy mają podobne :)
Patrz wyżej. Na tej samej zasadzie można by porównywać dorobek strzelecki Teveza i Gomeza.
@Donk_von_Fisher: Ale i tak oddaje masę strzałów.