Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +105
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie

źródło: pobicie
Pobierz
WielkiNos +95
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs

źródło: temp_file6665988328482850867
Pobierz
Zrobiłem memik i już po kilku godzinach zaczął do mnie wracać i to na stronach których nie obserwuję i nie było to też zasięgowe bo wyskakiwało jak miało po kilkaset wyświetleń.
Wcześniej nie zwracałem na to uwagi, a teraz jak w ciągu paru minut pokazało mi propozycje postów z innych stron i mem przewinął się z 5 razy...
Wcześniej viral nie dziwił bo skoro mem wygenerował z milion viewsów, to wiadomo że mi też zaproponuje
urządzenia pewnie jeszcze słuchają jak sikasz i na tej podstawie zapisuje ile trwał strumień i ile płynów wylałeś
#gownowpis #internet #c-------y #dziwnerzeczy
Później jak znowu wbiłem na X, to przewinął się kilka razy z kont których nie obserwuję i w postach, które miały kilkaset impresji, albo nawet kilka i kilkanaście tysięcy. Nic viralowego, zwykły głupi mem jakie wrzucam codziennie na inne strony ale dopiero teraz ogarnąłem, że coś nie tak