Aktywne Wpisy
Adolf_Cartman +15
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
WielkiNos +162
Zgadnijcie kto właśnie wrócił z miesięcznej banicji za rasizm xd
Wycofany zapach albo konkretny batch, na którego się czaicie, żeby pochwycić go natychmiast w swoje szpony. Ile takie coś byłoby dla Was warte?
Ja się w sumie czaiłem w swojej perfumowej karierze na 3 zapachy: Amarę (którą dało się jeszcze łatwo ogarnąć), Vintage Kourosa i Varvatosa Dark Rebel.
#perfumy
To jest definicja Graala
Komentarz usunięty przez autora
Marc Jacobs Bang
@MeumCerebrum: o to to, mam ~70ml premierowego testera, drogi shit
@maciek92ns ostatnio latał po 400-500 zł za flaszkę na allegro i jakoś nikt nie chciał brać. To jeszcze taniej pan chce?