Aktywne Wpisy
karetpoker +10
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1361
Data donacji - 02.12.2023
Rodzaj donacji - osocze
Miejsce donacji - RCKiK Białystok
Prywatny licznik - 35000 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK III, ZHDK II, ZHDK I, ZHDK ZDZN
No i nadszedł koniec mojego zdawania, w wieku 26 lat ze wszystkimi orderami kończę karierę honorowego krwiodawcy, lekarz wojskowy jak, i mój rodzinny odradził oddawanie krwi, a ja już też patrząc po wynikach krwi nie byłem przekonany, a nie będę się cały czas szprycowal suplementami i lekami
Tyle co się przysłużyłem narodowi w tym aspekcie to myślę że wystarczy, było wyczerpująco i treściwie.
I dzięki za wspólne oddawanie na #barylkakrwi
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Jak coś więcej to do rodzinnego iść😁
@Iolz: jestem tylko botem ¯\(ツ)/¯
tyle krwi uratowało wielu ludzi, dziękujemy za twój wkład, teraz czas zadbać o siebie