Jak pracowałem kiedyś przy montażu i grafikach do packshotu to nie pamiętam by mnie ktoś kiedyś pocieszał jak odwaliłem coś co się nie podobało ludziom. Zawsze byłem krytycznie oceniany i nie mogłem się nikomu żalić, że mnie hejtują za moją pracę. Nikt wtedy nie mówi "Bądź dalej sobą, nie słuchaj innych i rób tak jak uważasz" tylko "- popraw to, - tamto nie pasuje,- to jest słabe - podciągnij kolory".
Taka to właśnie moda na nazywanie wszystkiego co jest krytyką hejtem. Pokolenie płatków śniegu. Jak tak dalej pójdzie to Tomaszowi Raczkowi zakażą mówić czegoś źle o takiej Akademii Pana kleksa żeby hejtu nie siał.
Babka zbiera złe recenzje, i wiele z nich to nie jest zwykły hejt, że jest glonojadem (chociaż niestety stereotyp gloniary w tym wypadku się potwierdza). Ale zarzucają jej konkrety takie jak ciągłe wcinanie się w dyskusje, nie nawiązywanie do tego co mówił wcześniej Tede, słabe przygotowanie merytoryczne. To są poważne zarzuty jak na prowadzącego program. A ona zamiast wyciągnąć z nich jakąś lekcje i przyznać się do błędu to komentuje to "aa mamy was w dupie" a tede jej wtóruje "bądź sobą i się nie przejmuj"
Jak Stano jej prędko nie zdejmie i nie posłucha się tych strasznych hejterów to pokaże, że w sumie nie obchodzi go to co ma jego publika do powiedzenia bo on wie lepiej co jest dobre. A to taktyka rodem z Disneya czy Netflixa gdzie ludzie ewidentnie pokazują w komentarzach i ocenach że im się nie podoba poprawność polityczna w filmach a studia filmowe olewają te komentarze mówiąc, że to tylko trolle hejterzy i rasiści więc nie trzeba się tym przejmować.
@andbatros: Za kilka miesięcy tam będzie duży kwas, bo ludzie którzy nie robią wyświetleń pójdą w odstawkę. Teraz wszyscy się cieszą, bojowe nastroje, że razem coś budują, ale muszą też zarabiać na siebie. Wchodzenie na wojenną ścieżkę z widzami, czyli tymi, od których zależy twoja pensja, jest łagodnie mówiąc głupie.
@AlienFromWenus: nie podoba mi się ton Twojej wypowiedzi. Sugeruje, że uważasz się za lepszego od innych. Opinia każdego człowieka jest ważna bez względu na to czy faktycznie ma coś do wniesienia do danej sprawy czy też nie.
Nikt wtedy nie mówi "Bądź dalej sobą, nie słuchaj innych i rób tak jak uważasz" tylko "- popraw to, - tamto nie pasuje,- to jest słabe - podciągnij kolory".
Taka to właśnie moda na nazywanie wszystkiego co jest krytyką hejtem. Pokolenie płatków śniegu.
Jak tak dalej pójdzie to Tomaszowi Raczkowi zakażą mówić czegoś źle o takiej Akademii Pana kleksa żeby hejtu nie siał.
Babka zbiera złe recenzje, i wiele z nich to nie jest zwykły hejt, że jest glonojadem (chociaż niestety stereotyp gloniary w tym wypadku się potwierdza). Ale zarzucają jej konkrety takie jak ciągłe wcinanie się w dyskusje, nie nawiązywanie do tego co mówił wcześniej Tede, słabe przygotowanie merytoryczne. To są poważne zarzuty jak na prowadzącego program. A ona zamiast wyciągnąć z nich jakąś lekcje i przyznać się do błędu to komentuje to "aa mamy was w dupie" a tede jej wtóruje "bądź sobą i się nie przejmuj"
Jak Stano jej prędko nie zdejmie i nie posłucha się tych strasznych hejterów to pokaże, że w sumie nie obchodzi go to co ma jego publika do powiedzenia bo on wie lepiej co jest dobre. A to taktyka rodem z Disneya czy Netflixa gdzie ludzie ewidentnie pokazują w komentarzach i ocenach że im się nie podoba poprawność polityczna w filmach a studia filmowe olewają te komentarze mówiąc, że to tylko trolle hejterzy i rasiści więc nie trzeba się tym przejmować.
#kanalzero #logikarozowychpaskow
Opinia każdego człowieka jest ważna bez względu na to czy faktycznie ma coś do wniesienia do danej sprawy czy też nie.