Wpis z mikrobloga

Ciekawe kiedy Michał Białek mnie doceni za mój wkład w rozwój wykopu i zaprosi normalnie oficjalnie kulturalnie na zwiedzanie serwerowni, żebym sobie pochodził, popatrzał co i jak z czym do czego, jakbym czegoś nie wiedział, to Michał by mi tłumaczył wszystko, albo nawet może Ania by była za to odpowiedzialna i oprowadzała mnie tam po zakamarkach tego tak zwanego serca wykopu, i fajna by taka była inicjatywa z ich strony w moim kierunku myślę, bym sobie zdjęcia porobił, że ja przy głównym serwerze wykopu na przykład, albo ja jaram szluga na schodach przy serwerowni i pamiątkę bym miał do końca życia, może udałoby się żebyśmy sobie we trójkę zrobili zdjęcie samowyzwalaczem, że ja po środku, obok mnie Michał po prawej stronie, a po lewej Ania bo to bardziej przy serduszku, a za nami te serwery by były tak w tle
a Wy co myślicie wariaty o takiej propozycji ze strony @m__b i @a__s? Powinni dla mnie zaproponować, czy raczej takich ludzi jak ja to z daleka żeby trzymali, bo całkiem katastrofa będzie?
z fartem
#wykop #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
  • 23
  • Odpowiedz
  • 6
@zalozylemkonto: ja to bardzo odważny jestem mordko, już tak po prostu mam, ale słyszałem też, że podobno głupi nie zna strachu i to też w moim przypadku może akurat się sprawdza, na dwoje babka wróżyła jak to mówią, albo trochę odważny jestem, a trochę głupi i dlatego tak fajnie synergicznie to funkcjonuje
z fartem
  • Odpowiedz
  • 3
@miszczu90: nie no bilet to ja do Poznania sam opłacę już, chyba, że też Michał z taką inicjatywą wyjdzie, że całą podróż sfinansuje, i będzie specjalnie złoty pociąg jechał, i ja w tym pociągu z biletem od Michała, super sprawa
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: ja to bym się bał tak z nimi do tej serwerowni. Tyle się różnych rzeczy na ten temat naczytałem, że aż strach mnie mrozi na samą myśl. (ʘʘ)

#pdk
  • Odpowiedz
  • 4
@ch1va5: ja to zamiast strachu czuje mordko taką ekscytację wręcz,że to taka podróż w nieznane jakby, gdzie wszystko może się wydarzyć, no mnie to bardzo ciekawi i kto wie, może nawet odrobinę podnieca, chociaż to chyba nieodpowiednie słowo, bardziej fascynuje by pasowało.
z fartem
  • Odpowiedz
  • 4
@Soothsayer: to może moglibyśmy zorganizować nawet takie coś, że My tam razem, że ja Michał i Ania w serwerowni i byśmy oficjalnie wspólnie taki gwóźdź programu ustanowili, że banujemy moje konto, razem byśmy nadusili klawiszem tym co oni tam banują, to nie wiem entrem albo spacją, taki rytuał zbanowania byśmy przeprowadzili, fajnie to przekminiłem, co?
weź nawet jak Ci się nie podoba, to powiedz, że fajne, żeby nie było, że
  • Odpowiedz
  • 1
@Cybek-Marian: O, jak na dziecko to też fajnie, od razu byście papiery podpisali odpowiednie, żebym potem mógł też was swobodnie pozwać o alimenty jakieś czy coś tam wiecie jak to w rodzinie bywa czasem nie mordki, normalne takie rodzinne byśmy mieli swoje sprawy prywatne żeby nudy nie było chociaż
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis no #!$%@? jakbym ja to podpisał to #!$%@? byś dostał nie alimenty, byłbyś bity prawdopodobnie aż byś zdechł, bo ja #!$%@? dostać takie dziecko jaki ja sam byłem
¯\(ツ)/¯
no cuż #!$%@? no
pardąsik mordeczko ale to sie nie ma co sie #!$%@?ć o tego
  • Odpowiedz
  • 4
@Cybek-Marian: no jeszcze oficjalnie tej rodziny nie ma a już widzę tutaj zaczyna się konkretna patologia i dysfunkcyjność, no i to mi się podoba właśnie, ja w czymś takim czuję się jak ryba na plaży, mi to odpowiada
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@Cybek-Marian: jak będzie nieuczciwie coś znowu przycięte, albo przewalone to Ty stary też tym razem dostaniesz, ja Ci to obiecuje, bo już znowu śrubę Ci poluzowałem i szalejesz za bardzo widzę, trochę Cię trzeba będzie dostroić manualnie jak odbiornik radiowy żebyś nie szumiał zbytnio
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@Hissis ej mordo, kibicuje z całego serca, ten pomysł jest świetny. Tylko bez tego bana, bo nudno tutaj się zrobi. Jak się uda to może nawet dadzą ci jakiegoś kabelka przepiąć
  • Odpowiedz
  • 1
@dzinio: no ja też mordo mega za tym pomysłem jestem jakby co, przecież to mój pomysł nawet, no zobaczymy co los nam da, co czas przyniesie, a z tymi kabelkami to normalnie czy tam dadzą, czy nie to i tak zawsze coś można przepiąć, psikusa jakiegoś zrobić zeby atmosferę jajcarską wprowadzić i się pośmiać wspólnie z Michałem i Anią
Dzięki za wsparice mordo
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@dzinio: no póki co oficjalnie ani Michał ani Ania nie mają nic przeciwko, nie mówią 'nie', ale jeszcze ostatecznej decyzji nie podjęli, no ja już jedną nogą czuję, że jestem w Poznaniu, drugą jeszcze w złotym pociągu.
z fartem
  • Odpowiedz