Wpis z mikrobloga

Wybaczcie, że musicie patrzeć na te upośledzoną hybrydę kaczki i homo sapiens, ale mam pewna rozkminke. Widzę, ze często ludzie mówią „przecież on może mieć każdą” - o goli, dupielu, Szeli czy Boxdel
Otóż nie jest tak. Skoro na tagu 9/10 osób się z nich śmieje i gardzi to jak jest w świecie może i dużo mnie poinformowanych samiczek??? Jest podobnie i oni owszem mają jakieś tam zainteresowanie/branie ale to nie jest tak że MAJĄ KAŻDĄ. Zejdźcie na ziemię. Ludzie nimi w Polsce masowo gardzą. Nie bez powodu taki lekko upośledzony gola ma dopiero druga partnerkę od początku fame (tzn teraz akurat ma transa) i to jeszcze mocne 4,5/10 laska z urodą niskiej klasy i jakości taka tania ukraińska krew nadająca się na 16h zmiany na produkcji) i wierzcie mi to nie jest z przepychu tylko jedyna na tyle zdesperowana by pójść w to. Z nim pewnie normalna samica pogada i odbija po gadce pierwszej. Dubiel to samo najpierw skorzystał z zakochanej w nim brzydkiej murzynce która nie miała na chleb i jak ją zabrał do mc to się zakochała bo miał mercedes i później zmienił ją na inną biedaczkę z kamerek - i to jest te legendarne branie???? Tworzą pare z której śmieje się połowa Polski a druga nimi gardzi. Pojedyncze jednostki są schapane na ich zasięgi ale wieszkosc wciąż gardzi. #natanmarcon udostępnij co te dwa przegrywy ci groziły natsu pilociara i Dubielek z prezencją jak upośledzona kaczka nogi się układają. Boxdcvel to samo. Wieeeeeelki amant i ruchocz yhy widać było jak on się zachowuje w odcinku goats tj przegryw z definicji i jak widać nawet rzucenie ofmadzi mu uja dało i wciąż jest wiecznie na dolinie i depresji blady zjedzony ćpaniem i sterydami. Wierzcie mi na słowo, że większe branie ma już regularnie chodzący na siłownię Mirek czy mirabelka będąc naturalną i normalną
Skoro tu na tagu 6k osób nimi gardzi to dlaczego 20 mln Polek ma okazywać inny mindset i ich ubóstwiać? Gardzą nimi tak samo jak my i stąd ich desperackie wybory. Szeliga to samo spermil k…. Do każdej na ig skończył odbijając żonę trenerowi bo tylko ona była chetna. To są desperaci i jak już się znajdzie upośledzona ofiara to ruchaja ją w 5ciu na zmianę i jeszcze na końcu się okazuje że jakiś #xayoo się w niej zakocha i będzie nowy związek. Nie ma czego zazdrościć i śmiało można gardzić w opor nimi dalej. To ludzkie chwasty.
#famemma #instagram #p0lka
ArturBinkowski - Wybaczcie, że musicie patrzeć na te upośledzoną hybrydę kaczki i hom...

źródło: IMG_3167

Pobierz
  • 8
@ArturBinkowski mirki i mirabelki z RL nie gardzą, bo są lewakami o niskim ilorazie inteligencji bez zaplecza prawniczego. To jest ten sam schemat co bezbekowe bandżi, gdzie jeden drugiemu sushi z chuya żre i widzowie "hehe no beka fest". Sprzedali sektory na fejm normików i oskarków, którym mama dała na bilet, nawet mi nie żal, ale to akurat jest wstyd. Żyjemy teraz w czasach że należąc do mniejszości jesteśmy wariatami i dobrze
@ArturBinkowski dlaczego ludzie #!$%@?, ze golaS ma hajs i fame ale kobiety nie potrafi dobrac? A ktos w ogole wyczul sposob w jaki sie odnosi, ze beak mu charyzmy chociazby zeby jakas PORZADNA kobiete wylapac na samego siebie, a nie na swoj portfel? A poza tym pamietam jak po miescie ganial e46 w kabrio oklejonym na czerwono z czarna maska i dupe w mtv pokazywal, a teraz nagle sie zachowuje jakby byl
@ArturBinkowski: 2 sprawa jest, że tutaj są sami faceci i możecie sobie gardzić nimi, czy to z zazdrości czy innego powodu, ale to onich się mówi i to oni są w centrum uwagi, a kobiety "operują" inaczej niż faceci.
Analizowanie zachowania kobiet z perspektywy, "bo ja bym tak nie zrobił albo zrobił", "ja bym tak nie pomyślał albo pomyślał" jest błędem nowicjusza, kobiety myśla inaczej i podejmują decyzję inaczej. Taka projekcja