Wpis z mikrobloga

Cześć, Mirki i Mirabelki z #gdansk #sopot Dziś mam dla Was opowieść, która brzmi jak z bajki, ale zapewniam Was – każde słowo jest prawdą!

Oto *Bajeczny Brelok Szczęścia*, który odkryłem na giełdzie staroci. Wydawał się zwyczajny – 49 kratek, 6 kulek – ale ma w sobie coś magicznego.

Dzień po tym, jak ten brelok stał się moim, potrząsnąłem nim i wylosowałem 6 liczb. Nie uwierzycie, ale w następnym losowaniu Dużego Lotka... trafiłem 4 z 6 liczb! Przypadek? Nie sądzę!

Zainspirowany tym niezwykłym zbiegiem okoliczności, postanowiłem podzielić się tą magią z Wami. Przyjdźcie do mojego sklepu i potrząśnijcie Bajecznym Brelokiem Szczęścia. Wylosuj swoje szczęśliwe liczby – może to Ty będziesz następnym, który poczuje jego magiczny dotyk!

A nawet jeśli Wam się nie poszczęści w Lotto, mam dla Was specjalną ofertę – rabat na ostrzenie noży , abyście mogli przecinać przez życie tak łatwo, jak z wygrana na loterii !

Czekam na Was w moim sklepie, gdzie magia spotyka codzienność. Do zobaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ps. Z pośród osób pulsujących ten wpis rozlosuje jedna osobę która jako #rozdajo dostanie zdjęcie unikalnego specjalnie dla niej zestawu liczb z magicznego breloka
Ps.2 jak by ktoś z innej części kraju miał noże wymagające ostrzenia to można załatwić ten temat wysyłkowo( ͡° ͜ʖ ͡°) #pankluczykgdansk
PanKluczyk - Cześć, Mirki i Mirabelki z #gdansk #sopot Dziś mam dla Was opowieść, któ...

źródło: FullSizeRender

Pobierz
  • 1