Aktywne Wpisy
salanderek +76
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WenerowaAngela +343
W ostatnich miesiącach nie miałem czasu na grę w Division Rivals i kisiłem się ciągle w 7 lidze. Przez ten czas w innych trybach szło mi nadzwyczajnie dobrze: kwalifikacje pewne 8-2, drafty do 3-4 zwycięstw, w mistrzostwach 11 zwycięstw grając na luziku wszystkie mecze pod rząd w jeden dzień w ograniczonym czasie.
W tym tygodniu awansowałem do 3 ligi w DR i mój dzisiejszy bilans w mistrzostwach to 0-4, gdzie ostatnio zazwyczaj robiłem na początku 8-2.
#fut
Gram w 1 lidze, kwali do fch zamykam zazwyczaj bez porażki, draftów mam rozegranych 11 i 10 wygranych. Nie jest to możliwe, że trafiam w tych trybach na graczy z mojej dywizji, bo też czuję często ze gram na totalnych noobkow.
Co do dobierania rywala w LW - w fifie 22 jak wchodził ten nowy