Aktywne Wpisy
Pomocy nie wiem co robić a problem jest tak absurdalny, że nawet nie wiem gdzie szukać pomocy. Mój 22 letni brat z mózgiem wielkości ziarnka ryżu potrafi leżeć w wannie kilka godzin. Często chodzi na imprezy i potrafi w nocy wrócić nalać wody do wanny i leżeć w niej nawet się nie umyje i często zasypia. Ja z mamą pukamy do drzwi i go budzimy a on i tak ma to gdzieś.

Socyn +1
Chciałbym podzielić się z Wami swoją historią i zaskakującym odkryciem. Odkryłem, że odnajduję szczęście w mefedronie. Wiem, że wielu z Was może być zdziwionych tym, co mówię, ale pozwólcie mi wyjaśnić.
Od wielu lat miałem problemy z depresją i nie mogłem znaleźć sposobu, aby poczuć się lepiej. Próbowałem różnych terapii i leków, ale bezskutecznie. Dopiero wtedy, gdy spróbowałem mefedronu, poczułem się szczęśliwy po raz pierwszy od bardzo dawna.
Nie twierdzę, że mefedron
Od wielu lat miałem problemy z depresją i nie mogłem znaleźć sposobu, aby poczuć się lepiej. Próbowałem różnych terapii i leków, ale bezskutecznie. Dopiero wtedy, gdy spróbowałem mefedronu, poczułem się szczęśliwy po raz pierwszy od bardzo dawna.
Nie twierdzę, że mefedron

void rozmiar(char * tablica, size_t n_elementow, size_t n_elementow_nowe)_
_
{_
_
tablica=new char[n_elementow_nowe];_
_
for(int i=(n_elementow-1); i
tablica[i]=33;
}
int main()
{
char * test;
test = new char[6];
rozmiar(test, 6, 12);
}
powinno (przynajmniej wg. mnie :P) zwiększyć tablicę (do 12) i nowe elementy wypełnić 33 (czyli znakami wykrzykniku), ale po wyświetleniu mają 0. Co robię źle?
#programowanie #cpp
`
kod(・へ・)
std::stringplz.
@psi-nos: Uƶywasz naked
new/
deletezamiast kontenerów.
Do tego przekazujesz wskaźnik przez wartość i z jakiegoś powodu spodziewasz się, ƶe zachowa się jak referencja do wskaźnika (zmiana wartości wskaźnika poprzez przypisywanie zaalokowanej pamięci)
Do tego nie zwalniasz pamięci.
Do tego Twoja funkcja w sposób kompletnie nieczytelny dla uƶytkownika (nie-) dealokuje pamięć i przypisuje (w zamierzeniu) nową.
@KrzaQ2: ale to działa, jak dodałem zwolnienie pamięci. Nie rozumiem dokładnie o co ci chodzi. Podaję jako argument wskaźnik na pierwszy element tablicy.
@KrzaQ2: tak muszę (ćwiczenia)
void
```**```
f(
```**```
int
```**```
n)
``````
{
``````
n = 3;
``````
}
```**```
int
```**```
main()
``````
{
``````
```**```
int
```**```
n = 5;
``````
f(n);
``````
}import re
``````
def hello():
``````
```**```
return
```**```
'Hello World'
``````
print hello()
Po wykonaniu funkcji f zmienna n nadal równa jest 5. Podobnie u ciebie wskaźnik nie ulega zmianie.
char ** tablica;mogę to zrobić?
char*& tablica: http://ideone.com/TnY3e9
newi
deletebezpośrednio powinno być dla programisty ostatecznością.
Jak mam to rozumieć?
tablicajest referencją do wskaźnika na
char. Analogicznie:
typdef char* char_ptr;char_ptr& tablica;