Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +377
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +12
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
Dodaję w osobnym wpisie, bo TW @nad__czlowiek nie spodobało się, kiedy wytknąłem mu w komentarzu, że w 30 minut naprodukował 4 propagandowe wpisy atakujące Konfederację.
Te same tagi: #tvpis #sejm #polityka #konfederacja #bekazpisu #neuropa #bekazkonfederacji #bekazpisu #kaminski #wasik
#bekazlewactwa #4konserwy
jeden ciągle pijany
drugi z gaśnicą biega
trzeci i czwarty bronią pisowców do krwii ostatniej
A pożytecznym idiotom jak @ibilon wiatr w oczy i czarny pytong w dupen ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@stefan_pmp: Fajnie, że przyznajesz, że to obowiązek, jeszcze tylko zapomniałeś dodać, że za to zobowiązanie jest przewidziane pieniężne wynagrodzenie.
@AlbertoBarbosa: Mam rozumieć, że PiS się nie kompromituje i na nich żadnych materiałów nie ma, bo spamujecie wyłącznie o Konfederacji, a o PiSie ani jednego złego słowa?
I kto tu niby "liże rowa PiSowi"?
I tego PiSowskiego rowa to póki co liże Bosak i spółka.
@AlbertoBarbosa: No i właśnie w tym rzecz, że nie bronią PiSu. To wy bez przerwy spamujecie kłamstwami, że Konfederacja "liże PiSowskiego rowa", odwracając uwagę od tego PiSu, którego tak rzekomo nienawidzicie. Zakopujecie znalezisko z filmikiem Mentzena, w którym mówi
@ibilon: to chyba te twitty kandydata na prezydenta i wicemarszałka konfederacji to jakaś fantasmagoria.
Najpierw piszesz, że nikt z konfy nie broni PiSu, a teraz jak zostałeś złapany ze spodniami w dół, to piszesz, że to krytyka platformy, nie obrona pisu xDD Dobry z ciebie fanatyk konfederacji, sekta jest pewnie dumna z ciebie.
Ty już wczoraj przyznałeś, że nie interesują ciebie żadne fakty ani prawda, bo ty już masz z góry ustalony przekaz, który będziesz uparcie powtarzał, bez znaczenia co tak naprawdę mówią Bosak albo Mentzen.
Gram w szachy z gołębiem.
Za każdym #!$%@? razem jest płacz "Bo oni to trolle i się zwołujo i tak nie wolno".
Nie macie argumentów czy co?
Dobra- jest trollem bo wrzuca sporo. Ale nie ma racji? Jak nie ma to mu odpisz konkretnie.
jak mu to wypomnialem to mi komcia skasował.