Wpis z mikrobloga

@flagam: mam płatny imgur. Imageshack używałem i jest to bardzo niewygodny serwis. Imgur jest intuicyjny, wysyłam obrazki klikając prawym klawiszem myszy, jest edycja online - ten serwis ma wszystko.
@animuss: A tak w ogóle, dzięki za info o istnieniu tego portalu imgur. Ale mam jedno pytanie. Gdybyś chciał dokonać rezygnacji ze subskrypcji, to możesz to zrobić samodzielnie czy trzeba to zgłaszać do admina?
@animuss: Słuchaj, czy to jest normalne, że po usunięciu zdjęcia za pomocą linku do kasacji, zdjęcie jest nadal dostępne przez link, który prowadzi do pliku jpg? Dla testu wysłałem fotkę z prawego klawisza, a później kliknąłem link do usuwania jego. Po zatwierdzeniu kasacji zdjęcia zauważyłem, że fotka jest nadal dostępna pod linkiem, który prowadzi do pliku jpg. Proszę mi wyjaśnij, czy ten link zostanie zdezaktywowany i jednocześnie skasowana fotka, która była
@animuss: Zauważyłem, że linki miniatur już nie działają, bo widnieje komunikat błędu. A czy za pomocą prawego kliknięcia można wysyłać zdjęcia, które będą przypisane do mojego konta i mojej galerii?