Wpis z mikrobloga

Po 19 Policja weszła, pod nieobecność Dudy, do Pałacu Prezydenckiego i aresztowała obu skazanych, Wąsika i Kamińskiego.

Kupiłem Desperadosa na ten moment, żeby to opić, ale nie spodziewałem się, że jeszcze tego samego dnia będę go otwierał.

Na pohybel #!$%@?! Für Deutschland i chwalmy naszego Wielkiego Polaka Tuska! To dopiero początek demontażu państwa pisowskiego.

#polityka #policja #skazaninashawshank #pieknewzyciusatylkochwile #bekazpisu #4konserwy #bekazprawakow
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@Wookie2020: I szkoda, i nie szkoda. Może jest, jeszcze nie wiemy wszystkich szczegółów.
Ja mam nadzieję, że nikt nie zdążył odpalić kamery, bo na pewno się nastawiali na taką okoliczność. Wiadomo, że to by było fajne. Każdy by oglądał to zakuwanie w kajdanki z bananem na ryju. I krzyki Wąsika o immunitecie i pogwałceniu prawa. :p
Ale jednocześnie to byłyby materiały dla pisiorów na kreowanie z nich męczenników. A wiadomo, że
  • Odpowiedz
@Biskupator: ja robię zdalnie i to tak że z ludzi przebywam max 30 min dziennie. Więc sobie puszczam w tle, wyborna komedia.
Ikea cofa reklamy? Hitlerowcy. mBank cofa reklamy? Prezes to komuch ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Wookie2020: To też było dobre. Nagle im to zaczęło przeszkadzać, jak przestali im płacić za reklamy to wyszło, że prezes to komuch, inny to naziol. Wszyscy atakują oblężoną twierdzę i chcą zniszczyć pluralizm mediów.
Internet nie zawiódł i szyderczo odwracał ten argument, że przyjmowali hajs od znanych komunistów i nazistów. I jak to tak można, ależ jak.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz