Aktywne Wpisy
PiotreKqxx +366
Holendrzy to chyba jeden z najbardziej zakompleksionych krajów w Europie Zachodniej, czytam właśnie komentarze holenderskiej prasy na temat meczu z Polską i każda redakcja musi podkreślić, że Polska to drużyna z Europy wschodniej, w ogóle ich komentarze przed samym spotkaniem z nami pokazują jakie to buce, pamiętam też ich zachowanie podczas mundialu w meczu z Argentyną, mam nadzieję, że wyjebia się na ten głupi ryj i nie wyjdą z grupy
#mecz
#mecz
Lambo994 +163
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
Kupiłem Desperadosa na ten moment, żeby to opić, ale nie spodziewałem się, że jeszcze tego samego dnia będę go otwierał.
Na pohybel #!$%@?! Für Deutschland i chwalmy naszego Wielkiego Polaka Tuska! To dopiero początek demontażu państwa pisowskiego.
#polityka #policja #skazaninashawshank #pieknewzyciusatylkochwile #bekazpisu #4konserwy #bekazprawakow
Ja mam nadzieję, że nikt nie zdążył odpalić kamery, bo na pewno się nastawiali na taką okoliczność. Wiadomo, że to by było fajne. Każdy by oglądał to zakuwanie w kajdanki z bananem na ryju. I krzyki Wąsika o immunitecie i pogwałceniu prawa. :p
Ale jednocześnie to byłyby materiały dla pisiorów na kreowanie z nich męczenników. A wiadomo, że
Ja nie mogłem uwierzyć, że to wczorajsze porównywanie WOŚP do akcji hitlerowskiej młodzieżówki to była prawda. Ale wayback machine ma tego snapshot.
Nigdy w telewizji nie słyszałem też, żeby ktokolwiek mówił otwarcie o chipowaniu i tatuowaniu numeów ludziom. A potem pikachu face, bo szambo wybija.
No i czasem trafi się taki rodzynek jak prof. Piotrowski rozkładający ich narrację w ich własnej telewizji.
Ikea cofa reklamy? Hitlerowcy. mBank cofa reklamy? Prezes to komuch ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Internet nie zawiódł i szyderczo odwracał ten argument, że przyjmowali hajs od znanych komunistów i nazistów. I jak to tak można, ależ jak.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°